Lindsay Lohan unokaöccse a Washingtonnal készül

 

Kevin Lohan, a Michigan University 21 éves hátvédjét utolérte a sorsa: abban a pillanatban, hogy felfigyeltek rá a fővárosban és meghívták a tehetségek közé edzőtáborozni, fény derült celeb státuszára.

A táborban 18 szabadon igazolható játékos kapott meghívást, a 196 centis és 100 kilós bekkre azonnal lecsapott a média. “Igen, egy család vagyunk, de erről nem szoktam túl sokat beszélni. Csak bizonyos dolgokat tarthatsz az ellenőrzésed alatt. Mások élete nem tartozik ezek közé ? ismerte el újságírói kérdésre a tényt a fiatal tehetség. ? Őszintén szólva, egy ideje már nem találkoztunk. Sokáig közel álltunk egymáshoz, de aztán mindenki ment a maga útján.”

KevinLohan_01
Márpedig Kevin, aki csapatában első volt a blokkolt lövések számát illetően, egészen más utat járt be, mint nyolc évvel idősebb unokanővére, Lindsay: “A szüleim kisgyerekkorom óta azt tanították nekem, hogy a tanulás a legfontosabb. Így aztán mindig is olyan helyre vágytam, ahol egyrészt jó az oktatás színvonala, másrészt fejleszthetem a hokitudásomat. Michigan kicsi gyerekkorom óta az álmaim között szerepel. Sokáig azt sem tudtam, lehetséges-e igazán. Aztán amikor jött a lehetőség, lecsaptam rá. Még elég kiforratlan játékos vagyok, de ha továbbra is keményen dolgozom, akkor remélem, egy szinttel feljebb léphetek.”

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS