Lindsay Lohan unokaöccse a Washingtonnal készül

 

Kevin Lohan, a Michigan University 21 éves hátvédjét utolérte a sorsa: abban a pillanatban, hogy felfigyeltek rá a fővárosban és meghívták a tehetségek közé edzőtáborozni, fény derült celeb státuszára.

A táborban 18 szabadon igazolható játékos kapott meghívást, a 196 centis és 100 kilós bekkre azonnal lecsapott a média. “Igen, egy család vagyunk, de erről nem szoktam túl sokat beszélni. Csak bizonyos dolgokat tarthatsz az ellenőrzésed alatt. Mások élete nem tartozik ezek közé ? ismerte el újságírói kérdésre a tényt a fiatal tehetség. ? Őszintén szólva, egy ideje már nem találkoztunk. Sokáig közel álltunk egymáshoz, de aztán mindenki ment a maga útján.”

KevinLohan_01
Márpedig Kevin, aki csapatában első volt a blokkolt lövések számát illetően, egészen más utat járt be, mint nyolc évvel idősebb unokanővére, Lindsay: “A szüleim kisgyerekkorom óta azt tanították nekem, hogy a tanulás a legfontosabb. Így aztán mindig is olyan helyre vágytam, ahol egyrészt jó az oktatás színvonala, másrészt fejleszthetem a hokitudásomat. Michigan kicsi gyerekkorom óta az álmaim között szerepel. Sokáig azt sem tudtam, lehetséges-e igazán. Aztán amikor jött a lehetőség, lecsaptam rá. Még elég kiforratlan játékos vagyok, de ha továbbra is keményen dolgozom, akkor remélem, egy szinttel feljebb léphetek.”

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR ÉLŐ
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum