Komoly fejlesztéseket terveznek Újpesten

 

Komoly fejlődés előtt áll az UTE Szilágyi utcai sporttelepe. TAO-ból nem sikerült, megpróbálják másképp felhúzni az UTE második jégcsarnokát.

Újpest önkormányzata és az Újpesti Torna Egylet együttműködésében, kormányzati támogatással többcélú sportközpont épülhet a Szilágyi utca?Tábor utca?Pálya utca?Erdősor utcák által körülhatárolt területen, áll az önkormányzat hírében. A fejlesztési terület az UTE sporttelepe mellett a korábbi Tungsram és Chinoin sporttelepek területét is magába foglalja. Már eddig is folytak fejlesztések itt, egy gyermekeknek szánt élménypark mellett megújult az UTE atlétikai telepe, most pedig multifunkcionális sportcsarnokot, edzőpályákat, elsősorban a tömegsportot szolgáló jégcsarnokot, tenisz-, streetball-, és strandröplabda pályákat, futballpályákat, hosszútávfutókört, atlétika pályát, illetve hozzá kapcsolódó kiszolgáló építményeket, öltözőket, konditermet, sport és egészségállapot- felmérő központot terveznek a meglevő létesítmények mellé.

Ha a jégcsarnok is elkészül, akkor Újpest lesz az ország jégpályákkal legjobban ellátott területe, hiszen a már meglevő 3 szabványméretű pálya mellett létesülhet egy negyedik csarnok.

UTE csarnok 1

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum