Michael Garnett a Slovanban

   

Az elmúlt héten több játékos is elhagyta a KHL-t.

Csütörtökön két kanadai jégkorongozó is visszatért az NHL-be. Tim Brent két év után távozik Oroszországból, a Philadelphiában folytatja, míg James Wright egy zágrábi év után tér vissza a tengerentúlra. Ryan Whitney egy Szocsiban eltöltött szezon után a svéd Modóba ment.

Radek Smolenák visszatér a KHL-be, a 28 éves cseh válogatott védő a Medvescakhoz igazolt. Az Amurhoz érkezett egy finn kapus, Juha Metsola, valamint Danyiil Sztalnov a Jugrától, illetve három év után visszatért Vitalij Sulakov. A cseh Miroslav Blaták a kilencedik oroszországi szezonját a Szeversztalban kezdi. Michael Garnett négy idény után távozott a Traktortól, a Slovanban folytatja pályafutását.

A Szpartak kerete továbbgyarapodott, érkezett Oleg Jasin az Atlantból, Andrej Antonov az Avtomobilisztból, Alekszej Krutov a Szocsiból, Grigorij Safigulin pedig az Amurtól. Zahar Arzamaszcev három év alatt az ötödik csapatához készül, a Szeversztaltól a Szalavat Julajevhez ment. Az Admiral hat játékost hozott, Pascal Pelletier a Medvescaktól, Szamvel Mnacjan és Dmitrij Koszmacsov a Nyefytehimiktől, Makszim Mamin a Vityaztól, Dmitrij Szajusztov pedig a Traktortól jött a vlagyivosztokiakhoz. Roman Gyerljuk a szezon végén visszakerült a Szocsitól a Dinamo Moszkvához, ám a fővárosiak elcserélték a Szalavat Julajevhez.

Cimkék:

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS