Nincs pihenő, családias hangulatban telnek a napok

   

A hét eleje az elnökválasztás izgalmáé volt, miközben a versenyszabályzat alkotó csendje lengte be a szférát, de a háttérben gőzerővel zajlanak a felkészülések, konditeremben, irodában egyaránt.

Az elmúlt hetek versenyfutása után jól is esik egy kis pihenő, a Miskolc, Fehérvár, MAC trió tempóját bírni is nehéz volt, naponta érkeztek érdekes bejelentések. A Fehérvár a hét második felében jelentene be megállapodást néhány magyar játékossal. A MAC-nál először találkoztak a leigazolt felnőtt játékosok az U20-as csapattal, és “hamar kialakult a családias hangulat”. Elvégezték a teszteléseket, kiosztották a nyári edzésterveket.

mac felmero

Fotó: MAC Facebook

A Ferencvárosnál ezen a héten vizitál első körben az új vezetőedző, Greg Lindqvist, aki a csapat-összeállításról is egyeztet a klubvezetőkkel. Debrecenből még két hétig aligha lesz hír, ők is nagy erőkkel dolgoznak a játékoskeret és a stáb kialakításán, továbbá a Főnix Csarnokba költözés projektje is sok tárgyalást generál. Információink szerint a KHL-be távozott orosz edző, Jevgenyij Muhin helyét egy másik orosz edző foglalja majd el.

Az UTE-nál Huba érkezésével újabb lépést tettek a játékoskeret véglegesedése felé, Miskolcon sokfrontos előkészületek zajlanak a napokban, hetekben, Dunaújvárosban egyelőre csönd van, és a tavasz fényében már ez is valami.

Erdély hallgat, sem a HSC Csíkszereda, sem a Brassó kerete nem tekinthető véglegesnek.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum