Fiatalít az Érsekújvár az 1. Ligára

   

Fiatal, ütőképes csapatot építene az Érsekújvár a 2015/16-os idényre, amelynek célja, hogy bejusson a másodosztály rájátszásába. Ennek érdekében leigazolta Vladimirs Mamonovsot és Danyil Szkripecet is.

A lett támadó hosszabb ideig a válogatott bő keretéhez tartozott, rendszeresen szerepelt nemzetközi tornákon a nemzeti mezben, ám világbajnokságon csak a korosztályos eseményeken vett részt, és ezen kívül egyetlen olimpiai szereplést tudhat még magáénak. Fontos magyar vonatkozása az átigazolásának, hogy abból a MOGO Rigából igazolt Érsekújvárra, amelyik a Miskolc ellenfele lesz a Kontinentális Kupa második körében. Mamonovs szerepelt már a MOL Ligában is az Érsekújvár színeiben, 2012/13-ban, a felvidéki csapat bemutatkozó évében 18 meccsen 22 pontig jutott.

A 20 éves ukrán Szkripec a védelmet erősítheti majd. 2 éve törzstagja az ukrán válogatottnak, játszott ellenünk Gojangban és Krakkóban is, korábban a korosztályos válogatottakban sem volt megkérdőjelezhető a helye. Az előző szezonban a kazah bajnokságban és az MHL-ben jutott szóhoz.

A HC Nové Zámky célja, hogy jó játékkal bizonyítsák, nem fehér folt a szlovák hokitérképen Érsekújvár. Ennek a célnak az elérését egyelőre az alábbi játékosok segíthetik:

Kapusok: Pavel Krajcovic, Kristián Strmen, Leonard Sinkovic.

Hátvédek: Martin Baron, Jakub Hrudík, Martin Král, Andrej Sucharda, Andrej Duris, Danyil Szkripec.

Csatárok: Albín Podstavek, Erik Caládi, Martin Frolík, Marek Dubec, Tomás Chrenko, Vladimirs Mamonovs, Boris Rejzek, Patrik Korytko, Robert Brandis, Peter Klobucník, Matus Puchovsky, Ondrej Stefanka, Martin Dubec, Róbert Ölvecky, Dávid Priganc, Lukás Tábi, Tomás Segín, Viktor Németh.

Cimkék: , , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS