Fiatalít az Érsekújvár az 1. Ligára

   

Fiatal, ütőképes csapatot építene az Érsekújvár a 2015/16-os idényre, amelynek célja, hogy bejusson a másodosztály rájátszásába. Ennek érdekében leigazolta Vladimirs Mamonovsot és Danyil Szkripecet is.

A lett támadó hosszabb ideig a válogatott bő keretéhez tartozott, rendszeresen szerepelt nemzetközi tornákon a nemzeti mezben, ám világbajnokságon csak a korosztályos eseményeken vett részt, és ezen kívül egyetlen olimpiai szereplést tudhat még magáénak. Fontos magyar vonatkozása az átigazolásának, hogy abból a MOGO Rigából igazolt Érsekújvárra, amelyik a Miskolc ellenfele lesz a Kontinentális Kupa második körében. Mamonovs szerepelt már a MOL Ligában is az Érsekújvár színeiben, 2012/13-ban, a felvidéki csapat bemutatkozó évében 18 meccsen 22 pontig jutott.

A 20 éves ukrán Szkripec a védelmet erősítheti majd. 2 éve törzstagja az ukrán válogatottnak, játszott ellenünk Gojangban és Krakkóban is, korábban a korosztályos válogatottakban sem volt megkérdőjelezhető a helye. Az előző szezonban a kazah bajnokságban és az MHL-ben jutott szóhoz.

A HC Nové Zámky célja, hogy jó játékkal bizonyítsák, nem fehér folt a szlovák hokitérképen Érsekújvár. Ennek a célnak az elérését egyelőre az alábbi játékosok segíthetik:

Kapusok: Pavel Krajcovic, Kristián Strmen, Leonard Sinkovic.

Hátvédek: Martin Baron, Jakub Hrudík, Martin Král, Andrej Sucharda, Andrej Duris, Danyil Szkripec.

Csatárok: Albín Podstavek, Erik Caládi, Martin Frolík, Marek Dubec, Tomás Chrenko, Vladimirs Mamonovs, Boris Rejzek, Patrik Korytko, Robert Brandis, Peter Klobucník, Matus Puchovsky, Ondrej Stefanka, Martin Dubec, Róbert Ölvecky, Dávid Priganc, Lukás Tábi, Tomás Segín, Viktor Németh.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum