Változások a MOL Liga Tv-nél

 

Egyéves működés után bajba kerülhet az üzemeltetés.

A 2014/15-ös szezon előtt a Jégkorongblogon inkább Theutusként ismert Palkó István szerződést kötött a MOL Ligával és az MJSZ-szel a MOL Liga-mérkőzések internetes közvetítési jogáról. Ennek értelmében az ő cége szervezte a MOL Liga Tv közvetítéseit, szabályozott keretek között. A cégnek a 2015/16-os szezonra is opcionális közvetítési joga van, ám ezzel nem kíván élni.

“Tavaly nagyon tetszett nekem, amit a MOL Liga elnöksége felvázolt célként, ezért vágtam bele ebbe a kalandba ? mondta Palkó István. ? Nagy erőfeszítéseket tettünk a technikai és egyéb feltételek megteremtéséért, az első év majdnem ráment a stabil működés biztosítására, de még így is voltak olyan nehezítő tényezők, amelyekkel nem számolhattunk előzetesen. A folytatáson gondolkodtam, de sajnos megint visszatértünk arra az útra, amikor két erős ember mindent meg tud csinálni a magyar jégkorongban. Nem értek egyet a szövetség MOL Ligát érintő döntésével. Mivel a régi elnökség céljaival tudtam azonosulni és a mostani körülményeket nem tartom elfogadhatónak, így nem csinálom tovább, jövőre új hobbi után nézek. Ezt a héten írásban is jelzem az illetékeseknek. Nem szeretem a félkész dolgokat, ezért remélem, találunk olyan vállalkozó kedvű hokibarátot vagy befektetőt, aki kedvet érez a MOL Liga Tv folytatásához. Köszönöm mindenkinek a türelmet, az előfizetéseket és az építő jellegű visszajelzéseket.”

Aki kedvet érez a folytatáshoz, az alábbi elérhetőségen keresse az előző jogtulajdonost, aki készen áll arra, hogy megossza tapasztalatait, továbbá átadja a külső szakértő által a MOL Liga Tv-ről készített elemzést, aki az elejétől a végéig átvilágította a rendszert. Mobil: 06-30-349-7869, email: istvanpalko@gmail.com.

liga tv

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum