Változások a MOL Liga Tv-nél

 

Egyéves működés után bajba kerülhet az üzemeltetés.

A 2014/15-ös szezon előtt a Jégkorongblogon inkább Theutusként ismert Palkó István szerződést kötött a MOL Ligával és az MJSZ-szel a MOL Liga-mérkőzések internetes közvetítési jogáról. Ennek értelmében az ő cége szervezte a MOL Liga Tv közvetítéseit, szabályozott keretek között. A cégnek a 2015/16-os szezonra is opcionális közvetítési joga van, ám ezzel nem kíván élni.

“Tavaly nagyon tetszett nekem, amit a MOL Liga elnöksége felvázolt célként, ezért vágtam bele ebbe a kalandba ? mondta Palkó István. ? Nagy erőfeszítéseket tettünk a technikai és egyéb feltételek megteremtéséért, az első év majdnem ráment a stabil működés biztosítására, de még így is voltak olyan nehezítő tényezők, amelyekkel nem számolhattunk előzetesen. A folytatáson gondolkodtam, de sajnos megint visszatértünk arra az útra, amikor két erős ember mindent meg tud csinálni a magyar jégkorongban. Nem értek egyet a szövetség MOL Ligát érintő döntésével. Mivel a régi elnökség céljaival tudtam azonosulni és a mostani körülményeket nem tartom elfogadhatónak, így nem csinálom tovább, jövőre új hobbi után nézek. Ezt a héten írásban is jelzem az illetékeseknek. Nem szeretem a félkész dolgokat, ezért remélem, találunk olyan vállalkozó kedvű hokibarátot vagy befektetőt, aki kedvet érez a MOL Liga Tv folytatásához. Köszönöm mindenkinek a türelmet, az előfizetéseket és az építő jellegű visszajelzéseket.”

Aki kedvet érez a folytatáshoz, az alábbi elérhetőségen keresse az előző jogtulajdonost, aki készen áll arra, hogy megossza tapasztalatait, továbbá átadja a külső szakértő által a MOL Liga Tv-ről készített elemzést, aki az elejétől a végéig átvilágította a rendszert. Mobil: 06-30-349-7869, email: istvanpalko@gmail.com.

liga tv

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS