Alaposan beolvastak a szurkolók a Glendale-i városvezetésnek

 

Nem csitulnak az indulatok, csütörtökön a városházán néhány szurkoló is elmondta a véleményét, kiömlött a teremben a vitriol.

Úgy tűnik, Glendale-ben tényleg elhatározták, hogy sporttalanítják a várost. A polgármester a közpénzekből támogatott profi sport ellen van, és keresztülvitte akaratát a városon, a képviselők 5-2 arányban megszavazták az Arizona Coyotes aréna üzemeltetéséről szóló hosszútávú szerződését. A biztosítékot az verte ki, hogy a szerződés keretében a csapat évente 15 millió dolláros éves támogatást hívhat le a városról, a vezetés ezt szerette volna újratárgyalni a csapat menedzsmentjével, akik viszont hajthatatlannak bizonyultak. A dolog annál is érthetetlenebb, hiszen a 15 milliós összeg nagyjából fele visszajön a városnak egyéb, az NHL-hez köthető bevételekből, így akár azt a forgatókönyvet is el lehetett volna képzelni, hogy inkább azon tanakodnak, hogyan lehetne ezt az összeget még feljebb tornázni.

A városatyákat komoly verbális inzultus érte a szurkolók részéről. Különösen Ronda Pearson volt elemében, aki azt olvasta a polgármester fejére, hogy csak pózolnak tudnak a mezekben, tenni nem tesznek semmit a csapatért.

“Én minden Coyotes-meccsen ott vagyok, mert hosszú évek óta bérletem van, teljes évre szóló, nem féléves, nem is három hónapos, hanem egész évre szóló. Láttam a polgármester urat a meccseken, nagyon sok meccsen ott volt, ott virított az 1-es számú mezben, aminek a hátuljára az volt felírva, hogy Polgármester. Vajon mennyit fizetett a polgármester úr azért a mezért? Mennyit fizetett a jegyért, amivel bement ezekre a mérkőzésekre. Mert nekem elég rendes összeget kellett kiperkálnom, én jóval többet fizettem érte, mint maga. Mert én támogatom ezt a csapatot, maga meg nem. Maguk mind úgy pózoltak ezeken a meccseken, hogy közben egy petákot sem fizettek a jegyekért. Egyikőjük sem. Hogy volt ott a Super Bowlon? Jegyet biztosan nem vett, valakitől kapott rá. Mi történt a kapcsolódó rendezvényekkel? Az NFL inkább elvitte Scottsdale-be önök miatt, miközben a meccset Glendale-ben rendezték. Mert ön és önök semmiféle sportot nem támogatnak ebben a városban, nem támogatják a futballt és még kevésbé támogatják a hokit. Amit önök művelnek, az egyszerre gyerekes, szánalmas és tiszteletlen azokkal a polgárokkal szemben, akik önöket megválasztották és mindnyájunkkal szemben, akik annyi időt és energiát áldoztunk ennek a csapatnak a támogatására, szemben önökkel, akik soha semmit nem tettek.”

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum