Zsergyev Szocsiba igazolt

 

A Medvescak Zagreb volt a legaktívabb az elmúlt napokban a KHL-piacokon.

Nyikolaj Zsergyev sok helyen megfordult az elmúlt években, a legutóbbi szezont a Dinamo Moszkvánál töltötte, de nem marasztalták. A 30 éves csatárra lecsapott a Szocsi, a fekete-tengeri csapat egy évre szóló szerződést írt alá vele. Akárcsak Zsergyev, Ivan Kaszutyin is folytatja a vándorlást, a 28 éves kapus számára a Lada 2010 óta a 8. KHL-csapat.

A Traktor kanadai csatárt igazolt, Alexandre Bolduc 2008 és 2015 között csak 65 NHL-meccset játszott, főleg az AHL-ben számítottak rá, a legutóbbi szezonban a Portland Pirates csapatkapitányaként házi pontkirály volt, ám az Arizona Coyotes csak 3 meccsen számolt vele. Kristian Kudroc a legutóbbi szezont teljes egészében kihagyta egy súlyos sérülés miatt, ősztől viszont a Metallurg Novokuznyeckben visszatér a jégre.

A Medvescak Zagreb 4 játékos érkezését jelentette be. Ahogyan ígérték, fiatal orosz játékosok is érkeztek a 23 éves Artyom Pugolovkin és a 22 éves Jevgenyij Nyikiforov személyében, előbbi 3, utóbbi 14 KHL-mérkőzést játszott eleddig. Hozzájuk képest sokkal komolyabb név a Dinamo Moszkvával kétszeres Gagarin Kupa-győztes Marek Kvapil és a legutóbbi szezonban a Hradec Královében pont per meccs átlagot teljesítő Tomás Mertl.

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS