Megkezdte a felkészülést a HSC is

   

Megvan az összeg a MOL Ligához, mindenképpen el fog indulni a nemzetközi bajnokságban a Szereda. A klub három új játékos érkezését is bejelentette.

Biztosan indul a MOL Ligában a HSC Csíkszereda, mondta el a csapathonlapnak Hodos László klubelnök. Május végén azt írtuk, játékosokról, nevekről, edzőkről egyelőre keveset tudni. Hodos most a játékosokkal kapcsolatban is több konkrétummal szolgált. Ezek szerint jelenleg 19 szerződtetett játékosuk van a kék-fehéreknek. Négy kapus, négy hátvéd és tizenegy csatár alkotja a pillanatnyi névsort. Három játékost igazoltak eddig, Antal Zsombor Brassóból, Okos Csanád Debrecenből, Sofron Ádám Fehérvárról érkezett a kék-fehérekhez. A 2014/15-ös keretből még öt játékossal tárgyalnak. Tranca Daniel, Bíró Gergő, Bíró Mátyás, Bíró Ottó, valamint Nagy István szerződése vár még hosszabbításra. Eddig egyetlen légiós van, a kölcsönből visszatérő Raitums kapus, de az ígéretek szerint ki fogják tölteni az összes lehetséges helyet, és külföldi edzőt keresnek a csapat mellé.

HSC edzes

Fotó: Mudra László

Amíg az új edző nincs meg, a nyári alapozást Geréb István edzővel kezdte meg a csapat. Júliusban tengerparti edzőtáborba utazik a HSC, majd augusztusban Csíkkarcfalván folytatódik a felkészülés, mivel a csíkszeredai jégpályaszezon első jeges napja szeptember 1-jén jön el.

A HSC Csíkszereda jelenlegi kerete:

Kapusok: Ruczuj Gellért, Onodi Ottó, Ilyés Norbert, Martins Raitums
Hátvédek: Papp Szabolcs, Bors Huba, Gecse Hugó, Salló Alpár
Csatárok: Bíró Tamás, Mihály Ede, Moldován Ervin, Molnár Zoltán, Molnár Zsombor, Farkas Tamás, Okos Csanád, Antal Zsombor, Rokaly Norbert, Sofron Ádám, Geréb István

Cimkék: ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS