A Tüskecsarnok lesz a MAC hazai pályája

   

Az egyetemisták beállnának az új MOL Liga-csapat mögé. Közös a buli.

Ezekről volt szó a fővárosi csapat MOL Liga-kampányában pénteken. Egy új bázist hoznának létre, a felnőtt csapat száraz és jeges edzéseit is a legújabb budapesti jégcsarnokba tervezik. Mint írják: Otthonunk a Tüskecsarnok lesz. “Úgy gondoljuk, ez egy pozitív dolog mind a liga, mind a jégkorong számára, hogy egy újabb csarnok áll sportágunk rendelkezésére, ami nem csak tiszta és gyönyörű, hanem modern is.” A 2540 férőhelyes multiaréna kellően tágas egy MOL Liga-csapat számára.

HUNAUT Tuske

Fotó: Mudra László (MJSZ)

Az előző részben kiderült, a terv az átlagosan 1000 néző/mérkőzés látogatottság a bajnoki meccsekre. Ennek érdekében felvették a kapcsolatot a UNI-TY-vel, azaz egy jelentős egyetemi és főiskolai diákokból álló közösséggel. Machács Veronika e szervezet elnöke elmondta, van kötődése a csapathoz és a jégkorongot is sokan szeretik köreikben, a MAC-cal folytatott megbeszéléseken pedig rengeteg jó és kreatív ötlet merült fel, ami mindkét szervezet hasznára válhat: ”Mi elsősorban abban tudunk segíteni a MAC-nak, hogy bevigyük a csarnokba az egyetemistákat. Természetesen részt vennénk a csapat népszerűsítésében, jegyárusításban, a kapcsolódó szervezésben. A sikerhez egyrészt nyilván kell egy jó hokicsapat ? az csak plusz, hogy a játékosok nagy része korban is közel áll hozzánk ? és egy olyan produkció, ami azokat is odavonzza, akik eddig nem jártak jégkorong meccsen. Ebben száz százalékig partner a MAC, sőt nyitottak arra is, hogy a meccs az esti buli bevezetése legyen és ? akár közös belépővel ? össze legyen kötve az utána következő rendezvényünkkel (koncert, dj-party stb). A MAC-nak profi marketing stábja van, akik nekünk is segítenek, így az együttműködés mindkét félnek előnyös.”

Az is kiderült, hogy a MAC felvétele esetén az első közös megjelenés az idei EFOTT-on lesz, és számos további közös akcióterv is megvalósításra vár.

Tuskecsarnok

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum