Napi MAC: támogatók, költségvetés

 

A MOL Ligába pályázó fővárosi csapat a 2015/16-os szezonra máris 150 millió forint támogatással rendelkezik.

A menedzsment folytatja az intenzív kampányát, a közösségi oldalán ezúttal a következőket hozta nyilvánosságra: ”Támogatóink összetétele az üzleti élet különböző területeiről érkeznek az állateledel-gyártótól az építőiparon és a ruházati termékeket forgalmazón át a villamosiparig. A támogatókat kategóriákba soroltuk, így arról adhatunk számot, hogy az alábbi kategóriákban hány támogatóval rendelkezünk.

1?10 millió Ft, Bronz fokozatú támogató ? 3 társaság
10?30 millió Ft, Ezüst fokozatú támogató ? 3 társaság
30+ millió Ft, Arany fokozatú támogató ? 2 társaság

A TAO-pályázatunk és fenti támogatók által biztosított támogatás jelenleg 150 millió forint. Ez elegendő ahhoz, hogy a mostani tervek alapján egy meghatározó csapat legyen a MOL Ligában és minden kötelezettségét teljesítse. A költségvetést a ma ismert számok alapján terveztük, nem számoltunk bevételekkel további szponzoroktól, a jegyeladásból, büféből, ajándéktárgyakból stb.

A támogatók egy részével hároméves keretmegállapodást kötünk. Természetesen mindemellett gőzerővel fogunk dolgozni azon, hogy minél több szponzorunk legyen és minél magasabb nézőszámot generáljuk, de erről bővebben majd a -7. napon, azaz holnap fogunk beszámolni.”

Cimkék: ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS