Ejdepalm is távozik Fehérvárról

   

A Hetényi, Rajna kapuspárossal vág a Volán az új idénynek, 5 vagy 6 légióssal tervez a vezetés. Egyedüli magyarként Vas Márton kaphat EBEL-ajánlatot.

A helyi médium a Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatójával készített jövőbe tekintő interjút Ocskay Gábor reméli, hogy május végéig megoldódnak az anyagi gondok címmel. Ebből kiderül, hogy stabilizálni kell a jelenleg a C pályát építő és az EBEL-indulás mellett a MOL Ligába felvételét kérő klub anyagi helyzetét. “Jelenleg több mint százmillió forint a mínuszunk. Még két évig szeretnék aktívan dolgozni a szakosztályért, az elsődleges célom, hogy eltüntessük az adósságokat.”

De látszik a fény az alagút végén: “Bízom benne, hogy május végéig minden nyitott kérdésre választ kapunk, és egy új támogató belépésével megoldódnak a problémáink.”

Elkészültek a 2015/16-os szezonra vonatkozó tervek. “Az EBEL-csapat 25 mezőnyjátékossal és 2 kapussal, a MOL Liga-együttes 20+2 fővel fut neki a pontvadászatnak. Utóbbinál Tyler Dietrich mellett Énekes Lajos lesz az edző.”

Kiderült, hogy Mike Boivin, Brandon Marino és Christian Engstrand után Johan Ejdepalm is távozik a csapattól. Sarauer és Wehrs élő szerződéssel rendelkezik, és jó eséllyel Banham is visszatér a térdműtétje után. 6 légióssal számol a Volán, 3 hátvéddel és 3 csatárral. Vas Mártonnal puhatolózó megbeszéléseket folytatott a klub, ha visszaigazol Fehérvárra, akkor minden bizonnyal csak 2 légiós bekk lesz. Erdély Csanád sorsa nem dőlt még el, Bartalis István visszatéréséig komolyabb bizonyítási lehetőséget kaphatna, de a klub nem áll távozása útjába. Tokaji Viktorról sincs még konkrétum, a tárgyalások folynak a folytatásról.

A cél, hogy a magasra került léc fölött ugorjon az EBEL-csapat jövőre is.

Ocskay Gabor

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum