Ketten már távoztak Brassóból

   

Megszólalt a szakosztályvezetésről távollétében leváltott Olti-Pasca Zoltán.

Mint ismert, az ASC Corona Brassó elnöksége távollétében leváltotta Olti-Pasca Zoltánt a jégkorongszakosztály éléről, amelynek a vezetését átmenetileg Emilian Cernica klubelnök vette át, továbbá megbüntette a jégkorongszakosztályt. Most megszólalt a szakosztály életét eddig irányító sportvezető is, és az is kiderült, eddig ketten távoztak a csapattól.

“A közgyűlés április 7-i ülésén arról döntött, hogy azt követően, hogy a klub minden szakosztálya befejezi a szezont, rendkívüli közgyűlésre kerül sor, amelynek egyetlen napirendje az egyes szakosztályok teljesítményének értékelése és a megfelelő döntések meghozatala lesz ? írja a fenti hírrel kapcsolatban csütörtök este napvilágot látott hírében hivatalos közösségi oldalán a Corona Brassó hokiszakosztálya. ?A klubvezetés mégis a meghatározott időpont előtt, olyankor tartott ad hoc ülést, amikor a hokiszakosztály elnöke, Olti-Pasca Zoltán előre bejelentetten nem tartózkodott az országban.

Olti Zoltán a következőképpen reagált a távollétében hozott döntésre: Abszurdnak tartom a határozatokat, ugyanis minden javaslatot először a közgyűlésnek kell benyújtani, az dönt, és ezeket kell végrehajtani. A közgyűlés menthet csak fel egy szakosztályelnököt és ő is választhatja meg az újat. Illogikus a hokiszakosztályt sújtó 100 ezer lejes büntetés is, annál is inkább, mert a 2014/15-ös költségvetés nem volt elegendő, és ez folyamatosan csökkent az idény során. Nem értem, miért akarják szabotálni a hokit Brassó kárára, mikor mindenkinek, aki érintett a helyi jégkorongban, a csapat sikeréért kellene dolgoznia. A következő közgyűlésen fogjuk elemezni a jégkorongban kialakult helyzetet, és akkor kell meghozni a döntéseket is a következő idényre.

Szeretnénk biztosítani a szurkolóinkat a folytatásról is ? fogalmaz a közlemény. ? A legtöbb hazai játékos már aláírta szerződése meghosszabbítását, Fodor Csanáddal pedig folynak a tárgyalások. Köszönettel és elismeréssel tartozunk két játékosunk, Antal Zsombor és Bálint Zsolt elkötelezettségéért, amivel éveken keresztül segítették a Brassó csapatát. Ők ketten jövőre nem kék-sárgában fognak szerepelni, további sikereket kívánunk nekik.”

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum