Sikeres volt a Girls Only Day

   

Lányok borították el a Tüskecsarnokot.

“Vasárnap délelőtt a Tüskecsarnok jegét rózsaszín mezes jégkorongozók foglalták el ? áll az MJSZ honlapján. ? A csak lányoknak szóló Girls Only Day elnevezésű rendezvényt a szupermini, mini és előkészítő korú játékosok részére hirdette meg a Magyar Jégkorong Szövetség. Az IIHF által is támogatott esemény annak a programsorozatnak a része, amely a női jégkorong alapjainak, tömegbázisának megerősítését tűzte ki céljául csak lányoknak szóló jeges aktivitások szervezésével.

“A lányoknál nagyon fontos, hogy kialakuljon egy jégkorongos közösség, barátságok, ismeretségek szövődjenek és a játékosok rendszeresen tudjanak találkozni a különféle programokon, töltsenek minél több időt egymással és maradjanak jégkorongozók minél tovább. Tudniuk kell, hogy létezik olyan, hogy női jégkorongos pályafutás, ők nem csak “úgy vannak” a fiúk között” ? mondták el a Girls Only Day szervezői, azaz Hegyi Márta és Goral Barbara.

“A részvételt előzetes regisztrációhoz kötöttük, a programról minden egyesületet, edzőt tájékoztattunk és döbbenten tapasztaltuk, hogy 1 hét alatt majdnem 120 játékos jelentkezett az ország minden pontjáról. A rendezvényre rózsaszín egyedi mezeket csináltattunk, melyeket meg is vásárolhattak a játékosok. Minden mez elején a program kabalaállata, a Rózsaszín Párduc mosolyog, aki személyesen jelen is volt a Tüskecsarnokban.”

girlsonlyday2

A jégen ügyességi feladatokban mérték össze képességeiket a lányok, a leggyorsabbak ajándékot kaptak, majd a különböző korosztályok mérkőzéseket játszottak. A férfiválogatottnak is gratuláltunk.

girlsonlyday3

Nemcsak a játékosokat hozta össze ez az aktivitás, hanem a régi és jelenlegi női játékosokat, edzőket és válogatott játékosokat is. Segítőként, csapatvezetőként sokan érkeztek Hegyi Márta hívó szavára és koordinálták a csoportokat a jégen. Íme, néhány név, akiket óriási köszönet illet: Gasparics Fanni, Huszák Alexandra, Kiss-Simon Franciska, Szlaby Gyöngyi, Csiszer Sarolt, Németh Anikó és Bernadett, Gágyor Adrienn, Modla Viktória, Pálkövi Csenge, Csiszér Tímea, Szűcs Anita, Puskás Noémi, Kovács Csenge, Márkus Tünde, Varga Panna, Klettner Dóra, Kis-Gebora Zita, Kálmán Zita, Poltzer Renáta és Paulheim Adrienn. Bízunk benne, hogy az első Girls Only Dayt követi majd a többi és egyre több rózsaszín mez tűnik fel edzéseken, vagy akár a férfi válogatott köszöntésére érkező tömegben!”

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum