Jim Nill a kanadai válogatott GM-je

   

A hírek szerint a Dallas Stars general managerének keretbe szóló meghívását már 10 kanadai játékos el is fogadta.

Nillt a kanadai szövetség szerdán kérte fel, a szakember 2004-ben már betöltötte ezt a pozíciót, akkor aranyat nyert a válogatott. A szűkebb szakmai stáb már fel is állt, a játékosok kiválasztásában a Washington Capitals korábbi GM-je, George McPhee, a Toronto Maple Leafs korábbi GM-helyettese, Claude Loiselle, az Arizona Coyotes jelenlegi GM-helyettese, Sean Burke, a Tampa Bay Lightning jelenlegi GM-helyettese, Pat Verbeek, és Scott Salmond, a szövetség válogatott ügyekért felelős elnökhelyettese vesz majd részt.

Az első meghívók már ki is mentek, 10 játékos máris igen mondott: Taylor Hall, Jordan Eberle, Ryan Nugent-Hopkins (mindannyian Edmonton Oilers), Tyler Seguin és Jason Spezza (mindketten Dallas Stars), Claude Giroux (Philadelphia Flyers), Matt Duchene (Colorado Avalanche), Tyler Ennis (Buffalo Sabres), Aaron Ekblad (Florida Panthers?), valamint a kapus Mike Smith (Arizona ?Coyotes?).

Hárman ugyanakkor lemondták a vb-szereplést: Jamie Benn (Dallas Stars), ?Ryan Johansen (Columbus Blue Jackets) és Logan Couture (San Jose Sharks?).

nill

Cimkék: , , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS