Így akartunk elbúcsúzni a szezontól

   

Az MK-bronzmérkőzés utózöngéi.

Jevgenyij Muhin (vezetőedző, Debreceni HK): “Viszonylag jó szezon volt ez csapatunk számára, annak ellenére, hogy elég kevesen voltunk. Előfordult, hogy nem tudtunk teljes három sorral kiállni, de mindenki keményen dolgozott, hajtott. Az utolsó meccsen is ez látszott, mindenki megtett mindent a pályán, és ennek köszönhetően nyertünk szombaton. Így akartunk elbúcsúzni a szezontól, elégedett vagyok.”

Hári Norbert (csatár, Debreceni HK): “Az első mérkőzésen próbáltunk minél jobb eredményt elérni, de sajnos a sok emberhátrány miatt elfáradtunk, nagy különbséggel győzött a Fehérvár. Ezúttal viszont megmutattuk, hogy jó csapat vagyunk, összetartunk, és így sikerült nyerni. A szezon közben sokszor voltak sérültjeink, ezért nekünk, fiataloknak is előre kellett lépnünk és megmutatnunk, hogy tudunk hokizni. Összességében elégedett vagyok a szezonommal, volt ugyan egy rosszabb periódus, de szerencsére nem tartott sokáig, és pozitívan látom ezt az évet.”

Robert Spisák (vezetőedző, Dab.Docler): “Az elején megint nagyon hamar kaptunk egy gólt, kicsit bent ragadtunk az öltözőben. A második harmadtól kezdtünk el agresszívebben játszani, de amikor helyzetbe kerültünk, nagyon lassan gondolkodtunk és nem tudtunk gólt lőni. Gól nélkül pedig nem lehet meccset nyerni.”

Hüffner Adrián (védő, Dab.Docler): “Nem úgy sikerült ez a Magyar Kupa, ahogy szerettük volna. Sok esetben nem volt szerencsénk, de ma is az látszott, hogy néhány ember mintha nem akarna nyerni, már azt várja, hogy vége legyen. Egy profi játékosnak, bármilyen is volt a szezon, lehet hogy el van keseredve, de meg kell tennie mindent azért, hogy nyerjen a csapata. Nem láttam azt az elszántságot a csapaton, amit mondjuk egy döntőben látni kellene. Nyilván más egy harmadik helyért küzdeni, de mindenki jobb szájízzel ment volna szezon utáni szünetre úgy, hogy harmadikok lettünk. Sajnos így alakult.”

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR ÉLŐ
VB18 16:30 JPNHUN ÉLŐ
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum