Nullázott az Oilers

 

A szezonban másodszor nem kapott gólt az Edmonton. Rekordhalmozó Columbus, bajban a Calgary és a Dallas.

Az Oilers meglepetésre simán verte a Starst Richard Bachman vezetésével, akit még a texasi csapat draftolt 2006-ban. A hálóőr 29 védéssel és hibátlan teljesítménnyel járult hozzá az Oilers sikeréhez, amely a szezonban másodszor nem kapott gólt, így ebben a mutatóban elmozdult a megosztott utolsó helyről. A lista alján a Buffalo és az Arizona áll egy-egy shutouttal. A Stars a vereséggel gyakorlatilag elvágta magát, hét meccsen kellene nyolc pontot ledolgozni a rájátszáshoz.

A zsinórban 33. alkalommal kezdő és 23 lövést hárító Devan Dubnyk vezetésével győzött a Minnesota hazai jégen a Calgary ellen. A Flames hiába vezetett már a hatodik percben, a Wild néggyel válaszolt, amiből három a záró harmad egy nyolc perces periódusára esett. A kanadai gárda egymás utáni második vereségét szenvedte el és lépéshátrányba került a playoffért folytatott harcban, egy ponttal van a Los Angeles mögött úgy, hogy egy meccsel többet játszott. A Wild ellenben a sikerrel egy pontra megközelítette a Chicagót, amely hazai jégen bukott el a játéknapon.

A Hawks vesztét a Columbus okozta, közelebbről pedig Cam Atkinson, aki pályafutása második mesterhármasát ütötte. A találkozó gólzáporral indult, az első harmadban 12 perc alatt hat találat született, utána viszont beállt a gólcsend és már csak az utolsó percben született újabb találat, amit a már említett Atkinson ütött, beállítva a végeredményt. Ez volt a Jackets szezonbeli 21. idegenbeli sikere, ami franchise rekord beállítás, egyben az egymás utáni hetedik győzelme, ami viszont egyenesen új rekord a csapat történetében.

NHL, 2015. március 27.:

Minnesota?Calgary 4-2 (videó)
G.: Dumba, Vanek, Koivu, Parisé ill. Jooris, Granlund

Chicago?Columbus 2-5 (videó)
G.: Saad, Toews ill. Atkinson (3), Johansen, Connauton

Edmonton?Dallas 4-0 (videó)
G.: Eberle, Roy, Pouliot, Miller ill. ?

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum