Mihalik is marad Újpesten

   

Beváltak az UTE tavaly nyári erősítései, így nincs mit csodálkozni azon, hogy a klub megpróbálja meghosszabbítani a szerződésüket. Negyedikként Jozef Mihalik csatlakozott a maradókhoz.

Évek óta nem tapasztalhattuk azt, hogy a MOL ligás csapatok ilyen korán elkezdik kialakítani következő évi kereteiket, vigyázva értékeikre.

Jozef Mihalik már a Dab.Doclerben töltött ideje alatt is rendkívüli tiszteletet vívott ki a szurkolók körében, és ez nem volt másként Újpesten sem. A tavaly augusztusban lila-fehérbe öltözött csatár a MOL Liga pontkirályával, Keegan Dansereau-val azonos pontszámmal lett második a kanadai táblázaton, és ettől a ténytől nem függetlenül a legnépszerűbb újpesti játékosok egyike.

“Bár kerestek más kluboktól is, az egyértelmű volt, ha lehet, maradnék Újpesten” – mondta a csapathonlapnak a remek csatár. Mihalikkal immár a negyedik kulcsjátékos hosszabbított az UTE csapatánál, korábban Csányi, Lindgren és Elomo is újabb évre kötelezte el magát a liláknál. Mint arról korábban mi is hírt adtunk, a csapat célja a fokozatos előrelépés, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy időben meglegyen a csapat gerince, akikhez aztán a kiegészítő embereket kell már csak megkeresni.

Mihalik UTE 2014_15

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS