Március végén újabb OB II.-es torna következik

 

Az eseményen a magyar csapatok mellett három szerb együttes is jégre lép.

Március 28-án és 29-én rendezik az OB II.-es küzdelmek második körét a Jégpalotában. Az eseményen 8 csapat lép jégre, az ESMTK, a Pesterzsébet, a KMH Budapest, a Miskolci Jegesmedvék, a Tisza Volán, valamint a szerb bajnokságból a Partizan, a Crvena Zvezda és a Beostar. Elmondható, gyakorlatilag a teljes szerb bajnoki mezőny részt vesz a tornán a Vitez Beograd kivételével.

Az előzetes információkkal ellentétben szombaton derült ki, hogy az ESTMK és a Pesterzsébet külön csapatként indul. Amint az a torna versenykiírásában áll, “az első körben irányított sorsolással készült párosításokban minden csapat 2 mérkőzést játszik. A mérkőzések az IIHF és a MJSZ szabályrendszere szerint zajlanak. A tornán csak érvényes sportorvosi igazolással rendelkező játékosok léphetnek pályára. A tornát megelőzően a csapatok listát adnak a részt vevő játékosokról, mely alapján a MJSZ csoportos versenyengedélyt állít ki a csapatok részére.

A mérkőzések időtartama (az első körben) 2×20 perc tiszta játékidő. A mérkőzések előtt 5 perc bemelegítésre van lehetőség. Győzelemért 2, döntetlen esetén 1 pontot kapnak a csapatok. 7 gólnál nagyobb különbség esetén a mérkőzés futóórával folytatódik. A végleges kiállítás büntetést szerzett játékos a következő mérkőzésen nem léphet pályára. A két lejátszott mérkőzés utáni rangsorban az 5. és 6. helyezett, a 3. és 4. helyezett és az 1. és 2. helyezett helyosztókat játszik egymással. A helyosztók időtartama 3×15 perc tiszta játékidő. Döntetlen esetén nincs hosszabbítás, azonnali büntetőlövések döntenek.

Pontegyenlőség esetén a következők döntenek: összesített gólkülönbség, több lőtt gól, kevesebb büntetés, vakszerencse. A torna győztese kupát kap, melyet a szervező biztosít.”

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum