Debütál a magyar rendőrválogatott

   

Megszületett a tökéletes csapatembléma. Csehországba utaztak bűnüldöző hokistáink, Trutnovban vesznek részt nemzetközi tornán.

A péntektől vasárnapig tartó rendezvényen a magyar rendőrök ellenfelei sorrendben a szlovák rendőrválogatott, a cseh rendőrválogatott majd a házigazda HC BAK Trutnov felnőtt-junior vegyes csapata lesz. A magyar csapat keretét tizennyolc játékos alkotja. Ők a hétköznapokon a Belügyminisztérium, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság állományát erősítik.

rendorvalogatott

A rendőrválogatott kabalafigurája stílusosan egy sün, amely a játékosok mezén is jelentős felületet kapott. A keretben többeknek komoly jégkorongos múltjuk van, mások amatőrök ugyan, de mindannyiuk hosszabb távú tervei között szerepel a a rendőr jégkorong-világkupán való részvétel, amelyre legközelebb 2016-ban kerül sor.

sun

A sünök kerete az ellenfelekével együtt ezen a linken olvasható, a magyar csapatban több egykori OB I.-es játékos is található.

A torna teljes menetrendje szintén megtalálható a rendező klub honlapján.

Cimkék: ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS