Már csak történelem

   

Nem feltétlen kell mindig szeretni egymást, de elképzeléseink szerint például az ilyen csevegések jelentik a kommentjeink lényegét. Élkomment tér rovatunk közel egy év után jelentkezik újra.

krissz78: Nagy Gratuláció a Miskolci csapatnak. Megérdemelték az aranyat. Nekünk sincs mit bánkódnunk Érsekújváriaknak hiszen tavaly bajnok, most ezüst plusz 1. Liga. Asszem szép eredményekkel zárjuk a szezont. És gratula a szurkolóknak is mindkét félnél, hogy akármilyen botrány is volt megmutattuk, hogy nem a nemzetiség vagy nyelvhasználat számít hanem az, hogy szurkoljunk a csapatunknak de sportszerűen. A jégkorongban ez a legszebb, hogy nem kellenek rohamrendőrök és akár gyerekekkel is élvezhetjük ezt a egyre magasabb színvonalú Mol ligát. Reméljük jövöre is ilyen kiegyensúlyozott kemény évet látunk, és természetesen velünk együtt Érsekújváriakkal, de ez már a klubbvezeteőkön múlik.

Galci: Bizony, hogy szépen csillog! Gratulálok hozzá! Szerda után nem számítottam ilyen péntekre és szombatra, ezért külön jár a pacsi! Az valószínű sokan nem tudják, mert már nem volt közvetítés, de a miskolci publikum egy emberként végig tapsolta az ezüst érem átadóját, aztán hosszú percig Zámkyzott (esetleg ezt el lehet mondani magyarul nem értő szurkolóknak)
Zámky nélkül nem lenne teljes a MOL Liga!

krissz78: ezt én megosztom a szlovák fórumokon. Köszönöm

Galci: Köszönöm! Amúgy az érseki fiúkat is meglepte a reakció addig érthetően morcosak voltak, de szemmel láthatóan jól esett nekik. Többen körbe is mentek a pályán és megtapsolták a helyi publikumot, sőt a haza ultrák előtt megállva kölcsönös tapsolás is volt.

krissz78: Ez az igazán sz?p gesztus. De azt gondolom ez így is van rendjén. Jövőre remélem visszavágó ;) de akkor a két szurkolótábor együtt sörözve nézi majd a meccset és mindenki szurkol a saját csapatának . A végén meg karöltve megtapsoljuk mindkét csapatot.

moszkvicsslusszkulcs: Így van, az érem átvétele után pl. a kis Sucharda is körbe ment tapsolva.

transponder: Miért is ne csinált volna egy kort ? Egy nagyon inteligens fiatalemberrol van szo. Es hidjétek el hogy a Sucharda senior sem az a ember akit megkovezni kellene. Nagyon sokat csinált a Ujvári hokiért, és ezúttal lehetové tette nekunk , nektek hogy élvezhessuk olyan játékosok tudását mint Uram, Stefanka, Podstavek etc, etc…

Galci: Szerintem fátylat rá. Már csak történelem. Mondjuk egy kis fáradásos fricskát évek múlva is kaptok majd (remélhetőleg!). Mi is megkapjuk az egy centis hóra való el nem utazási hivatkozásunkat (szerintem jogosan).

Galci: Ez egy szép mondat lett a végére:)

dzsymm: Na jól van srácok, ez már kezd olyan romantikus levelezésbe átcsapni, mint amit mi csinálunk a lilákkal. Fejezzétek be lécci!!! :) ))))) Amúgy taps meg bravó!!! Ezért nem kell ide szurkolói kártya.

Néhány nem fontos kommentet kihagytunk a folyamból, az eredeti szövegeken nem változtattunk.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 11., csütörtök
U18 16:30 DENHUN 4-7VÉGE
április 12., péntek
NŐI 16:40 HUNAUT 1-0VÉGE
AL 18:00 LHLETO 4-5 HVÉGE
VÁL 18:00 POLHUN 5-2VÉGE
április 13., szombat
NŐI 15:00 HUNAUT 1-2 HVÉGE
VÁL 15:45 POLHUN 6-2VÉGE
AL 19:00 SZGFTC 4-5 HVÉGE
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
Partnerünk
Archívum