Élre állt a Rangers

 

Nemcsak a Metropolitan-csoportban de a ligában is. Gaudreau Iginla nyomdokain, Ovecskin megállíthatatlan.

Cam Talbot vezetésével ismét győzött a bombaformában lévő Rangers, amely most Washingtonból hozta el a pontokat. A második számú hálóőr 28 védéssel járult hozzá a sikerhez és Henrik Lundqvist sérülése óta a a Rangers a lehetséges 34 pontból 27-et gyűjtött be vele. A New York az újabb sikerrel már 91 pontos akárcsak a Montreal, Nashville, Anaheim trió, de mindhárom csapatnál kevesebbet játszott egy vagy két mérkőzéssel. A Capitals becsületgólját Alex Ovecskin ütötte, aki ezzel már 45 gólnál jár és csak extrém esetben bukhatja el gólkirályi címet.

Alsóházi csatát nyert a Toronto, a Leafs büntetőkkel múlta felül a Buffalót. A vendégeket a Johan LarssonTyler EnnisMatt Moulson hármas húzta, mindhárom játékos egy góllal és két gólpasszal zárt az estét, de még így sem tudták felülmúlni Tyler Bozakot, a Leafs nyerőemberét. A hazaiak centere három perccel a vége előtt egyenlített és harcolta ki a hosszabbítást, majd egyedüliként értékesítette a kísérletét a szétlövések során. A Toronto a győzelemmel feljött a 26. helyre, megelőzve a Carolinát, ezzel pedig 8,5%-ra csökkentette az esélyét az 1/1-es draftcetlire.

A Calgary az Anaheim legyőzésével ismét értékes pontokat gyűjtött és tovább folytatja a harcot a rájátszásért. Pedig eleinte semmi nem utalt a pontszerzésre, a ugyanis Ducks remekül kezdett és Ryan Getzlaf duplájával már a harmadik percben kettővel ment. A Flames azonban nem esett össze és öt góllal válaszolt, amiből Johnny Gaudreau és Matt Stajan két-két góllal vette ki a részét. 5-2 után még volt egy gólváltás, de ez már nem befolyásolta érdemben az eredményt. A duplázó Johnny Gaudreau újoncként már 50 pontos, utoljára ez Jarome Iginlának sikerült a Calgary mezében.

NHL, 2015. március 11.:

Toronto?Buffalo 4-3 (videó)
G.: Kozun, Komarov, Bozak ill. Larsson, Ennis, Moulson

Washington?NY Rangers 1-3 (videó)
G.: Ovecskin ill. Hagelin, Miller, St. Louis

Calgary?Anaheim 6-3 (videó)
G.: Stajan (2), Gaudreau (2), Monahan, Hudler ill. Getzlaf (2), Lindholm

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum