Az Érsekújvár bajnokként érkezhet Miskolcra

   

Az Érsekújvár a MOL Liga döntőjébe jutás óta eltelt időt a szlovák harmadosztály döntőjével töltötte és tölti, meccsből érkezik majd Miskolcra is.

Lubomir Hurtaj és csapata meccsről meccsre tekint előre, így egyelőre értelemszerűen a szlovák harmadosztályú döntő szombati visszavágója szerepel napirenden a Zámkynál, amelyet 17:30-tól játszanak az impozáns homonnai csarnokban. Ha a miskolci szurkolók kíváncsiak döntőbeli ellenfelükre, mintegy kétórás autózást követően megtehetik, a homonnai meccsre a belépő 1 euró.

Szerdán két küzdelmes harmadot követően az Érsekújvár rálépett a gázra, és az utolsó játékrészben állva hagyta ellenfelét, akiknél nem kevesebb, mint 7 frissen igazolt játékos lépett pályára, köztük többen komoly extraligás tapasztalatokkal.

NZADAB

Az Újvár szeretné már szombaton lezárni a szlovák harmadosztály döntőjét, hiszen előnyös lenne számukra, ha vasárnaptól teljes egészében a MOL Liga-döntőre összpontosíthatnának. Ha nem sikerülne Homonnán megszerezni a címet, akkor a harmadik, mindent eldöntő összecsapásra kedden este fél hattól a csodaszép breznóbányai csarnokban kerül sor. Erre a lehetőségre azonban nem is akarnak gondolni az újváriak. Nem lesz egyszerű a feladat, mert az ellenfél nagyon masszív csapat, jó képességű játékosokkal. Hogy mennyire komolyan veszik a meccset Érsekújváron, azt mutatja az is, hogy a gárda már pénteken elutazott Homonnára, ahol szombaton délelőtt átmozgató edzést tartott. A homonnai meccset követően a társaság összepakol és átteszi székhelyét Miskolcra.

A csapatban nem mindenki egészséges. Tomas Chrenko a Nathan Martine-tól kapott ütés óta nem tud ütőt venni a kezébe, szinte egészen bizonyos, hogy ebben a szezonban már nem is tud visszatérni. A két Dubec egyaránt sérüléssel bajlódik, de elképzelhető, hogy ők megpróbálkoznak majd a játékkal. Az influenzajárvány már elvonult a csapat háza tájáról, így betegségek jelenleg nem szaporítják a gondokat.

A Digi Sport közleménye szerint sajnos nem sikerült megoldani az érsekújvári technikai problémákat, az áramellátás nem elégséges a felvidéki jégcsarnoknál, legutóbb is csak mobil aggregáttal tudták áthidalni ezt a hiányosságot. Jelen állás szerint az első négy meccs nem kerül képernyőre, ha lesz 5. és 7. mérkőzést, azt adja a Digi Sport.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum