A Miskolc kemény fizikai játékra készül

   

A brassóiak az alapszakaszban nagy csatára tudták kényszeríteni a többnyire lehengerlő stílusban játszó borsodiakat, nagy kérdés, hogy a rájátszásban mennyi pluszt tudnak kihozni magukból és egymásból a csapatok. A körítést tekintve máris bajnok a Miskolc, megéri kimenni a Népkertbe.

Négy évvel ezelőtt már összekerült a Miskolc és a Brassó, akkor a borsodiak mentek tovább. A Brassó 2009-ben csatlakozott a ligához, és érdekes módon azóta nagyon szorosan együtt fejlődik a Miskolccal. Az első évben ez még a sereghajtó szerepben való osztozást jelentette, hiszen a Miskolc az utolsó előtti, a Brassó az utolsó helyen végzett az alapszakaszban. Azóta azonban nagyot fordult a világ és fokozatos fejlődés után mára mindketten meghatározó csapataivá váltak a ligának. A 2011/12-es szezonban fordult elő először, hogy a Brassó meg tudta előzni a borsodiakat az alapszakasz végén, a két csapat a 3. és 4. helyen végzett. A rájátszásban elkerülték egymást, a Brassó söpréssel maradt alul a DAB-bal szemben, míg a Jegesmedvék a liga történetének legnagyobb fordítását produkálva győztek a HSC ellen, hogy aztán a döntőben őket is a dunaújvárosiak állítsák meg. A következő szezonban a Brassó éppen lemaradt a rájátszásról, míg a Miskolc második helyen továbbjutva is egyből beleszaladtak az Acélbikákba, akik ismét útjukat állták. Tavaly mindkét csapat playoffba jutott, a két évvel ezelőttihez hasonlóan ismét a Brassó lett a harmadik, a Miskolc a negyedik. A rájátszásban azonban elkerülték egymást, a Brassó a DAB-on keresztül jutott a döntőbe, ahol a Miskolcot verő Érsekújvárral szemben maradt alul.

MISBRA

Fotó: Bán Olivér

A két csapat eddig egyetlenegyszer került egymással szembe a rájátszásban, mégpedig a 2010/11-es szezon során. Akkor bár a borsodiak a harmadik, míg a Brassó a hatodik helyen végzett, alaposan meggyűlt egymással a két csapat baja. A negyeddöntő első meccsét fölényesen, 9-4-re nyerték a Népkertben a hazaiak, a második mérkőzésen azonban hosszabbításos győzelmével egyenlített a Brassó. A Cenk alján lejátszott következő két meccset aztán megnyerték a vendégek és továbbjutottak, de mindkétszer roppant szoros, egygólos győzelem lett a vége. Más kérdés, hogy ez a rájátszásban tökéletesen elég a boldogsághoz.

A Brassó azon kevés csapat közé tartozik, amelyek ellen meggyűlt a baja a Miskolcnak a szezonban. Az a bravúr csak a DAB-nak sikerült, hogy pozitív legyen a mérlege az alapszakasz győztesével szemben, de Mihály Árpádék sem álltak ettől messze, hiszen a megszerezhető 18 pontból 8-at begyűjtöttek, az irtózatos gólkülönbséggel záró borsodiak kettőnél több góllal hazai pályán egyszer sem tudtak nyerni a kék-sárgák ellen. A két csapat rendes játékidőben elért idei slágereredménye egyértelműen a 2-2, három alkalommal is ennyi állt az eredményjelzőn, mindháromszor szétlövés döntött, amelyben kétszer a Jegesmedvék volt a jobb. Majoross Gergely tanítványai előtt most is adott lesz a feladat, két gólon kell tartani ellenfelüket. Ez összesen ötször sikerült a szezonban, ebből négyszer nyertek, egyszer büntetőkkel kaptak ki, egy alkalommal pedig a Brassó egyértelműen jobb volt és 5-2-re nyert. Érdekes módon ugyanez igaz fordítva is, az erdélyi csapat számára a legfontosabb feladat a hazai támadások megakasztása lesz, akkor lehet esélyük, ha két gólnál nem engednek többet Beczééknek. Alighanem bemutatkozik a csapat hatodik légiósa, Conor O’Donnell.

A mérkőzés, melyet a Digi Sport2 egyenes adásban közvetít, este fél hétkor kezdődik. A miskolci marketingesek kitettek magukért, magyarországi klubeseményen aligha részesültek a nézők nagyobb kényeztetésben, mint ami Miskolcon vár majd rájuk. Mivel a mérkőzés iránt hatalmas az érdeklődés, így a szervezők arra kérnek mindenkit, hogy ne hagyják az utolsó pillanatra a megérkezést, a pénztárak egyébként fél ötkor, a kapuk fél hatkor nyitnak. A szerdai meccsre a jegyek már a második harmadtól megvásárolhatóak. És akkor lássuk, mivel is készülnek a Népkertben. Február 17-25. között a szurkolók szavazhatnak a legjobb magyar és idegenlégiós játékosra a Szinvapark Facebook oldalán. A két győztes játékos 50-50 ezer forintos utalványt kap a bevásárlóközpont ajándékaként, amelyet a Szinvapark bármelyik üzletében levásárolhatnak. Tíz szerencsés felnőtt próbálkozó az első harmad utáni szünetben próbára teheti lövőtudományát. Az első próbálkozó, akinek sikerül betalálni a kapuba, amelyen egy bő korongnyi helyet hagynak szabadon, egy nagy képernyős ledtévével távozhat.

A második harmad után a gyerekeké lesz a jég, akik különféle ügyességi játékokon szerepelhetnek, természetesen az ajándékok ekkor sem maradhatnak el. Tippverseny is indul, amelyen a pontos végeredményt tippelhetik meg egy százasért a vállalkozó kedvű szurkolók, a helyes tippelők névsora folyamatosan bővül a rájátszás alatt, az utolsó mérkőzésen sorsolják ki a nyertest. A főnyeremény egy értékes okostelefon lesz. Fontos tudnivaló, hogy a bevétel teljes mértékben a miskolci utánpótlást gazdagítja majd. Itt azonban még nincs vége, hiszen ki lehet próbálni a rolba anyósülését is, ráadásul élesben, azaz a harmadok közötti jégfelújításkor, illetve a nemrégiben elindult KissCam szolgáltatás mellett lesz beszédes nevű BeerCam is, erről a szervezők egyelőre nem árultak el több konkrétumot. Minden további részlet a jelentkezésről és a nyereményekről ezen a linken érhető el. Jár a gratuláció a miskolciaknak, ilyen típusú felhajtást ritkán láthat a magyar közönség, bele sem merünk gondolni, mi lesz még, ha döntőbe jut a csapat.

Majoross Gergely (vezetőedző, Miskolc): “Az alapszakaszban hatszor játszottunk a Brassóval, én ezek közül az utolsó négyet tekintem kiindulási alapnak. Megnéztem a negyeddöntős mérkőzéseiket is a Debrecen ellen, ám ezek közül csak a két kinti találkozót elemeztem, a hajdúsági pálya speciális körülményei miatt. Kielemeztem ezeket a mérkőzéseket, figyeltem a tendenciákat, a különböző játékelemeket. Ezekről beszéltünk is az elmúlt napok edzésein, de hétfőtől valójában már csak a saját dolgunkkal foglalkozunk. A gyakorlásokon igyekeztem úgy felpörgetni a csapatot, hogy kedden este ne látszódjon a hosszú tétmeccs nélküli időszak. Úgy gondolom, hogy ezt a szériát egyként kell nézni. Fontos, hogy például a második mérkőzésen már hasznosítsuk az első tapasztalatait, azaz továbbra is azzal az egy meccsel kell foglalkoznunk, ami éppen előttünk van. Nagyon küzdelmes, egyszerű, ugyanakkor kemény fizikai játékot várok. Arról már beszéltem korábban, hogy mi az alapszakaszban is igyekeztünk ilyen stílusban játszani, azaz sokat nem kell módosítanunk a harcmodoron, ebben otthonosan mozgunk. Ezekben az elemekben kell jó teljesítményt nyújtanunk és akkor eredményesek lehetünk.”

Miskolc–Brassó 3-2

   

A Miskolc a 2. és a 3. harmad utolsó percében lőtt gólt, kétszer egyenlített, 53 másodperccel a vége előtt jött vissza a meccsbe, amelyet a hirtelen halálban nyert meg, teljesen megszolgáltan. Óriási mérkőzést játszott a két csapat, magas fordulaton kezdték a felek az elődöntőt.

A Miskolc új légiósa, Conor O’Donnell a harmadik sorban kapott helyet, Nagy Krisztián és Láda Balázs csatártársaként. A Brassó gyorsan emberelőnybe került, de a hazaiak aktív védekezésével szemben helyzetig sem nagyon jutott. A meccs első nagy helyzetét Dansereau alakította ki, az 5. percben Polc védett nagyot. Néhány cserével később a miskolci aranysapkás megsérült, szerencsére csak néhány cserét kellett kihagynia, elment a padról, de egy fejvédőcsere után visszatért. Gyors, kemény, jó színvonalú első harmadot láthattunk, amelyet a Miskolc kontrollált. A Brassó elsősorban gyors kontrákra épített, ezeket veszélyesen vezette. A hajrára hazai előnnyel fordultunk, Obsut volt fegyelmezetlen, nem elég, hogy kiállíttatta magát, még oda is szólt a bíróknak, így 2+10-zel mehetett le. Ám O’Donnell szerencsétlen mozdulattal palánkra lökte Petrest, szerencsére sérülés nem történt, a kiállítást viszont kihasználta Jerry Andersson csapata. Martin Saluga megcsinálta, amit a ligában tán legjobban tud, akkor ért a kapu elé, amikor kellett, így egy újabb lopakodó gólt lőtt. Elképesztő a szlovák csatár, szinte észre sem venni az erőfeszítéseit a befejezésekkor, de hihetetlen érzéke van a kapu előtti játékhoz. A 19. percben 0-1 állt a táblán.

MISBRA2

Fotó: Bán Olivér

Hietamaki, majd Piszarenko kapott kiállítást a második harmad elején, 53 másodperces kettős hátrányba került csapatuk. A Miskolc gyengén játszotta meg a szituációt, de a végén egy nagy Hajós-helyzetre azért futotta ebből. A kapuvas és Polc együttesen hárított, szinte üres kapus lehetőség volt. Kloudát is kiállították a játékvezetők, három perc alatt három vendégbüntetés miatt nagyon komoly lehetőséghez jutott Majoross Gergely csapata. Másodszor 25 másodperces kettős előny alakult ki, de ez sem ment be, közben Obsut fegyelmije is lejárt, így a Brassó fellélegezhetett. Meddő fórjáték zajlott, sőt a végén még Petresnek volt ziccere a túloldalon, de lyukat ütött Bálizzsal szemben állva. A harmad közepétől a vendégek a sorok rendezésére törekedtek, a Miskolc pedig néhány percig megtorpanni látszott. Később kiderült, ez a párperces üresjárat csak arra kellett, hogy egy fantasztikusan hajrát lássunk. Felpörgött mindkét csapat, komoly száguldás zajlott, ide-oda hoki. 1-1 és 0-2 is minden további nélkül lehetett volna, de a hazaiak azért többször álltak közel a gólhoz. A vendégeknél Polc, Klouda és Saluga nagyot játszott, szinte minden megmozdulásuk értékes volt. A hazaiak sokkal egységesebb képet mutattak, akár 10 játékost is ki lehetne emelni. Jó volt látni, hogy egyre inkább szabályos játékra törekedtek a csapatok, de ez nem ment a keménység rovására. Bálizs és Polc felváltva mutatott be nagy védéseket. A 40. percben a román válogatott szlovák kapus tudása is kevés volt, Jesse Dudas egy kontra végén óriási gólt lőtt, teljesen megérdemelten egyenlített a Miskolc. Lélektani nagyfröccshöz jutott a sárga-fekete csapat, döntetlennel mehetett öltözőbe és megszerezte a rájátszásban az első gólját.

Nagy Jegesmedvék-helyzetekel indult a harmadik játékrész, de a kapus helyenként a védelem helyett is kiválóan helyt állt. A Brassó visszaállt, a Miskolc próbálkozott, Polc sorra nyerte a csatákat. Meglepő módon egy lassan induló kontránál szétcsúszott a hazaiak védekezése, a center rossz ütemben lépett ki kritikus helyen, így Mihály Árpád akadálytalanul lőhetett kapura közelről, nem hibázott. A 47. percben 1-2-re alakult az állás. A Miskolc azonnal még jobban kezdett nyomni, Becze kétszer is veszélyeztetett. Nem fásultak Dudasék, pedig ekkor már mindkét csapat túlnyomórészt két sorral nyomult. De fogyott az idő, és egyre több bosszantó hiba került a játékba, többször is lesen akadtak meg a támadások. Ment előre a hazai gárda, masszívan zárt a Brassó, a levegő fogyott, ezért szaporodtak az önfeláldozó vészmegoldások. Talán a kapu előtt nem dolgozott elég keményen a hazai gárda, jó néhány kipattanó, lecsorgó korong maradt árván, míg a Brassó nagyon sokat dolgozott a védőharmadban. A hajrában Becze kiállítást harcolt ki, ebből a kapuba talált a Miskolc, de már sípszó után. Négy perccel a vége előtt történt, hogy a korong a jégen fekvő Polc hátánál pihent szabadon, a játékvezető nem látta, ezért azt hitte, a kapus birtokában van, lefújta. Hajós egy pillanattal később lőtte a kapuba. Kár ezért a jelenetért, gólt érdemlő akció volt. A Brassó hatékony playoffhokit játszott egészen az utolsó percig. Volt ehhez egy Polca és megvolt a szükséges kis szerencséje is. De jött két hiba, és odalett mindez. 71 másodperccel a vége előtt időt kért Majoross Gergely, lehozta kapusát. A Brassó egyből korongot szerzett és saját kapujától kapura lőtte, a szerencse megfordult, a vasról kifelé pattant, így tilos felszabadítás lett. A bulit megnyerte a Miskolc, benntartotta a korongot, Becze éles szögből lőtt, a korong Polcról Boyle elé pattant, aki nagy erővel bevágta. Polc első bizonytalankodása volt ez a meccsen, talán megfoghatta volna Becze lövését. A 60. percben, 53 másodperccel a vége előtt 2-2-re módosult az állás, hatalmas melóval visszakapaszkodott a Miskolc. Jöhetett egy nagy szünet és a hosszabbítás az első gólig, 4 a 4 ellen.

A ráadásban végig a Jegesmedvéknél volt a korong, irányította a játékot. A 66. percben Gőz Balázs jól játszott Keegan Dansereau-hoz, aki egyedül maradt Polccal szemben, ez neki ujjgyakorlat, egy csellel elküldte a kapust, majd a bal felsőbe lőtt. Teljesen megérdemelten győzött a meccset végig irányító, de a nem megfelelő helyzetkihasználás miatt végig nyomás alatt játszó hazai csapat.

Érdekes lesz látni, hogy egy ilyen tempójú mérkőzés másnapján, szerdán melyik csapat mire lesz képes. A látottak alapján alig várjuk a folytatást. 1-0-ra vezet a Miskolc a 4 győzelemig tartó párharcban.

Majoross Gergely (vezetőedző, Miskolc): A mai teljesítményünkön érződött a két hét kihagyás, lassan lendültünk játékba. A második harmadtól kezdtünk feljavulni, és mentálisan is erősek voltunk, ezért tudtunk győzni. Nagyon sok emberelőnyt pazaroltunk el, ezen mindenképpen javítanunk kell.

Jerry Andersson (vezetőedző, Brassó): Nagyon jó idegenbeli meccset játszottunk. Az utolsó percben eldönthettük volna a mérkőzést, de a kapuvas a miskolciakkal volt. Utána lelkileg nem voltunk elég erősek, így ha kis különbséggel is, de kikaptunk.

MOL Liga, Miskolci Jégcsarnok, 1110 néző. Játékvezetők: Babic, Haszonits, Somos, Pálkövi.
Bálizs: 93,3% (Duschek)
K
Polc: 94,5% (Fülöp)
Boyle, Dudas, Metcalfe, Cohen, Becze
1
Filip, Obsut, Fodor, Saluga, Klouda
Gőz, Sagert, Hajós, Tóth, Dansereau
2
Piszarenko, Hietamaki, Molnár, Mihály, Virág
Vojtkó, Dósa, Nagy K., Láda B., O'Donnell
3
Imecs, Nagy Cs., Antal, Zsók, Petres
Szilágyi, Budai, Popovics, Roczanov, Miskolczi
4
János, Bálint, Péter Zs., Márton
Majoross Gergely, Mart Eerme
E
Jerry Bjorn Andersson, Christer Dreberg
Gólok Idő Csapat Típus Gól Passz Passz
0-1 18:07 BRA PP Saluga Klouda Imecs
1-1 39:37 MIS Dudas Becze Boyle
1-2 46:46 BRA Mihály Molnár
2-2 59:07 MIS Boyle Becze Dudas
3-2 65:51 MIS Dansereau Gőz
55 Kapura lövések száma 30
6 Kiállításpercek 24

A Miskolc–Brassó képes összefoglalója

   

A Miskolc–Brassó góljai

   

A Digi Sport összefoglalója itt látható.

Cimkék: , ,

Összes (106)

Utolsó hozzászólások

 1.   #101
  Miskolcifan,   

  @Theutus: Egy meccs után azért kár leírni.Dansereauből se néztem ki az első meccse után,hogy pontkirály lesz.

 2. Reggie Hammond
    #102
  Reggie Hammond,   

  Gratula a Fiúknak, kemény meccs volt! Ja kérem az élet nem habostorta... úgy tűnik mindenki bajnok akar lenni, nemcsak mi! O'Donnell azért nem váltotta meg a világot... egyelőre nem sokat mutatott, ennél a fiatalok sokkal jobbak (Szilágyi Levi, Ritó Laca, Miskolczi Márk...) persze kapjon még esélyt, egyet... ma meg üssön két gólt és csendesítse el a kételkedőket!

 3. andrE
    #103
  andrE,   

  Nem jó ez a 2 hét szünet, jövőre máshogy kell.
  Grat Polcnak, fair play díj idén már az övé, de nagy napja volt amúgy is.
  Grat a Brassóból érkező szurkolóknak, szép számmal jöttek és hajtották végig a csapatukat.
  És végül, de nem utolsó sorban: GRAT A FIÚKNAK! Nem igazán ment a játék, idegesek és pontatlanok voltak, de mutatja a csapat karakterét, hogy a szezonban már nem először sikerült vert helyzetből felállni és megfordítani a mérkőzést.

  O'Donnell védelmében annyit, hogy új közegbe jött, nem hogy a csapatot, de a ligát se ismerte eddig, és így kellett rögtön beállni egy rájátszás meccsbe. Mivel kanadairól van szó, persze mindenki világmegváltást várt tőle, ami meg elmaradt. De főleg az utolsó harmadra látszott hogy kezdi felvenni a ritmust, remek meglátásai voltak, és csatárként baromi nagy védőmunkát végzett, jól szűrte a Brassói támadásokat. Ahogy @Miskolcfan is írta, pont a közönségkedvenc Dansereau volt az év elején, akitől nem igazán jöttek a pontok, kellett neki vagy 10-15 meccs míg elkezdte hozni azt a fajta játékot amit ma is láttunk, és megszoktunk tőle.
  Szóval nincs itt semmi baj, túlesett az első meccsen, már tudja mire számítson, biztos vagyok benne hogy szép lassan meg fog szűnni a kezdeti bizonytalankodás.

  (végül pedig a haterek kedvéért: simán Gőz Balu volt a csapat egyik legjobbja, olyan ütközései, meg korongfelhozatalai voltak, hogy csak lestem! :) )

 4. moszkvicsslusszkulcs
    #104
  moszkvicsslusszkulcs,   

  @andrE: Bizony, Balázs az idény második felében nagyot javult!!

 5.   #105
  kazoli,   

  Balázs tegnap a legjobb formáját hozta, igazi támadó szellemű védőt játszott és nagyon sokat dolgozott.

 6. DCs
    #106
  DCs,   

  @Anke: Szia, jut eszembe meg egy erdekes szo = barosan (bároszán). Ha mar szereted tanulmanyozni ezeket... ;)

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
október 20., csütörtök
U18 16:30 PEFMAC 1-10VÉGE
SVK3 17:00 RUZHKB 2-1VÉGE
U18 17:30 AVSTVS 21-0VÉGE
U18 17:45 UTEDHK 3-2VÉGE
MOL 18:00 DHKBEO 6-0VÉGE
U18 18:30 MISETO 3-2 BVÉGE
október 21., péntek
KK 15:30 MISJES 4-1VÉGE
MOL 18:00 DHKFTC 5-1VÉGE
MOL 18:30 BRASCC 4-2VÉGE
MOL 18:30 TITBEO 4-3 HVÉGE
KK 19:00 GALTYC 0-12VÉGE
október 22., szombat
EBYSL 13:10 OHCHKB 6-1VÉGE
EBJL 14:30 RBSAVS 1-6VÉGE
KK 14:30 MISGAL 5-1VÉGE
EBJL 16:00 KACVAS 8-2VÉGE
EBJL 16:00 MARMAC 3-6VÉGE
EWHL 16:00 KMHSAE 3-2 HVÉGE
EBJL 16:10 VSVETO 6-2VÉGE
EBYSL 16:10 VASZNO 5-4VÉGE
EBJL 16:25 OHCUTE 1-4VÉGE
EBEL 17:30 AVSHCB 2-4VÉGE
EBJL 18:00 VICDMJ 5-2VÉGE
EBYSL 18:00 RBSAVS 5-4 HVÉGE
KK 18:00 TYCJES 1-2 HVÉGE
EBYSL 18:15 TRKMAC 3-2VÉGE
MOL 18:30 DABMAC 6-5VÉGE
október 23., vasárnap
EBJL 10:45 ZESAVS 0-10VÉGE
EBYSL 11:30 HCIAVS 3-8VÉGE
EBJL 12:40 OHCDMJ 2-0VÉGE
EBJL 13:30 RBSVAS 9-0VÉGE
EBYSL 13:45 OLLMAC 1-4VÉGE
EBJL 14:00 KACETO 3-2VÉGE
EBJL 14:00 MARHKB 5-2VÉGE
KK 14:30 JESGAL 3-2 HVÉGE
MOL 17:00 SCCBRA 0-3VÉGE
EBYSL 17:30 SLLHKB 2-1 HVÉGE
EBJL 18:00 VICUTE 3-8VÉGE
KK 18:00 TYCMIS 5-2VÉGE
október 24., hétfő
NHL 00:00 NYIMIN 
  • SPÍLER TV
MOL 18:00 UTETIT 
  • M4 SPORT
EBEL 19:15 AVSHCI 
október 25., kedd
U18   AVSSCC 
NHL 01:30 MTLPHI 
  • SPÍLER TV
október 26., szerda
CEHC   AVSOHC 
EBJL   MACDMJ 
NHL 01:00 PITFLA 
  • SPÍLER TV
NHL 04:00 NYIMIN 
  • SPÍLER TV
U18 17:00 ETOVAS 
EBYSL 17:40 VASEHL 
U18 18:40 KMHUTE 
U18 19:00 TVSSCC 
EBEL 19:15 ZNOAVS 
EBEL 19:15 ZNOAVS 
MK 20:40 HKBDHK 
október 27., csütörtök
U18   PEFKMH 
U18   SCCMIS 
NHL 01:00 NYIMTL 
  • SPÍLER TV
NHL 04:30 ANAWSH 
  • SPÍLER TV
MOL 17:00 SCCDAB 
MOL 17:30 BRATIT 
EBYSL 18:00 AVSOLL 
október 28., péntek
NHL 01:30 MTLTBL 
  • SPÍLER TV
NHL 04:30 LAKNSH 
  • SPÍLER TV
MOL 17:00 GALDAB 
MOL 18:00 BEOMAC 
MOL 18:00 UTEDHK 
U20 18:00 ZEGAVS 
MOL 18:30 MISFTC 
U18 18:30 SCCDHK 
EBEL 19:15 AVSKAC 
október 29., szombat
EBYSL   DMJSLL 
U18   MACETO 
NHL 01:30 NJDCHI 
  • SPÍLER TV
NHL 04:30 NYIMIN 
  • SPÍLER TV
EBYSL 15:25 VSVVAS 
U18 15:40 KMHAVS 
MOL 17:00 GALTIT 
EBYSL 17:10 ZNOMAC 
EBYSL 17:30 HCIHKB 
U18 18:40 UTEVAS 
október 30., vasárnap
EBJL   DMJETO 
EBYSL   DMJSLL 
EBYSL   HDJVAS 
U18   MACVAS 
NHL 01:00 MTLTML 
  • SPÍLER TV
NHL 04:00 ANAWSH 
  • SPÍLER TV
EBYSL 11:30 EHLHKB 
EBYSL 13:00 HCIMAC 
MOL 17:00 DHKMIS 
MOL 17:00 SCCTIT 
EBEL 17:30 VSVAVS 
MOL 17:30 BRADAB 
MOL 18:00 BEOUTE 
MOL 18:00 FTCMAC 
U18 18:40 UTEAVS 
   H I R D E T É S
   H I R D E T É S
Partnerünk