A DAB az elődöntő előtt alapoz és játszik

   

Novákot nem engedi el a Ferencváros. Mindenki örül a csütörtöki felkészülési mérkőzésnek.

Ahogy jeleztük, 18 órakor Dunaújvárosban lép jégre az FTC. Előbbi a MOL Liga-elődöntőbeli ellenfelére vár, utóbbi kiesett a ligából, már csak a Magyar Kupa-selejtező van hátra a zöld-fehéreknek.

A Ferencvárosnál Galló és Rafaj influenzás volt, ők minden bizonnyal kihagyják ezt a mérkőzést, mindenki más viszont jégre lép. A MOL Liga-kerethez képest Václav Novák hiányzik. A cseh támadó a délelőtti hírek szerint a Progymhez igazolt. Este azonban az FTC a Jégkorongblognak jelezte, nem járul hozzá Novák átigazolásához. Mint kiderült, feltételekkel engedte el a csapat, de a veterán cseh ezeket a feltételeket nem teljesítette.

A zöld-fehérek fogadkoznak, hogy számukra még nem ért véget az idény, készülnek a Magyar Kupára, ahol terveik vannak. Az MK négyes döntője még képlékeny, jelenleg három kiadó hely van, csak a Fehérvár biztos elődöntős. Hozzá csatlakozhat az az egy vagy két magyar csapat, aki döntőbe jut a MOL Ligában. Tehát a végén 1, 2 vagy 3 induló számára lesz hely a döntőben a selejtezőből indulva, de ezt most még nem lehet tudni.

“Örültem, amikor felvetődött a lehetősége egy felkészülési mérkőzésnek, hiszen enélkül több mint két hétig kizárólag edzésekkel tudtunk volna készülni, míg ellenfelünk kőkemény tétmeccsekkel hangol az elődöntőre ? mondta Don MacLean, a Dab.Docler vezetőedzője a csapathonlapnak. ? Az elmúlt időszakban komoly munkát követeltünk meg a játékosoktól, nem ritkán két jeges edzés mellett egy konditermi mozgás is a program része volt. Úgy érzem, jó munkát nyújtott mindenki a rövid alapozás alatt, szerencsére minden sérültünk visszatért, betegeink is gyógyulnak, s a válogatott játékosok is kipihenhették a fáradalmakat. Komolyan készülünk a lehetséges ellenfelekből, izzanak a videóelemző programok, próbálunk minél jobb taktikát kidolgozni. Mivel minden csapat más, így igyekszünk kitapogatni azt, hogy ki miben erős és miben gyenge, ennek tükrében állítjuk majd össze a csapatot és a struktúrát. A játékosok készen állnak a kihívásokra, biztos vagyok benne, hogy mindenki meg akarja majd mutatni, mi vagyunk a legjobbak.”

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS