Félbeszakadt a Svédország?Finnország mérkőzés

 

Technikai problémák miatt játékra alkalmatlanná vált a jég Vasterasban.

A pénteki svéd?finn mérkőzés rossz előjelekkel indult, a jég nem volt megfelelő minőségű. A csapatok mégis a játék mellett döntöttek, de végül mégsem fejezték be a találkozót.

Ausztria megnyerte a saját tornáját. Az osztrákok szinte végig vezettek Olaszország ellen, végül 5-2-re diadalmaskodtak. A másik mérkőzésen Szlovénia 3-2-es győzelmet aratott Szlovákia B válogatottja ellen, amivel eldőlt, Ausztria a tornagyőztes, a szlovákok pedig az utolsó helyen végeznek.

Koppenhágában Norvégia szerezte meg a végső győzelmet. A norvégok a Franciaország elleni 4-0-s diadallal bebiztosították sikerüket, Steffen Söberg 20 védéssel ért el shutoutot. Norvégia győzelme akkor vált biztossá, amikor Dánia csak hosszabbításban tudta 2-1-re legyűrni Fehéroroszországot.

Szlovákiában még nem dőlt el a tornagyőztes kiléte, az utolsó helyezetté viszont igen. A csütörtöki, Szlovákia elleni vereség után pénteken Svájctól is kikapott 4-1-re Németország, így pont nélkül zárt. Szombaton a szlovákok és a svájciak a tornagyőzelemért csapnak össze.

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS