Az Olimpija harmadszor is megpróbálja

 

Pénteken Winter Classic-meccset játszik Ljubljanában a Salzburg. Vagy szombaton. Ales Sila minden bizonnyal maradhat Újpesten.

A szlovén EBEL-csapat kihasználná a hirtelen jött hideg időt és azt, hogy még mindig áll a jégpálya a ljubljanai Köztársaság téren. Terveik szerint a következő hazai meccset szabad téren rendezik. Korábban ez kétszer már nem jött össze az enyhe idő miatt, az elsőnek tervezett mérkőzést éppen a Fehérvár ellen játszotta volna az Olimpija, de a mérkőzésnap reggelén áttették a Hala Tivoliba. A több mint egy hónapja tartó akció keretében eddig mindössze egy Olimpija?Jesenice szlovén bajnoki rangadóra került sor a jégpályán. Az EBEL és az ellenfél ismét beleegyezett az aktuális tervbe, azzal a kikötéssel, hogy ezúttal a meccset megelőző napon el kell dönteni a helyszínt. Kedvezőtlen időjárás, jelen esetben havazás esetén szóba kerülhet az is, hogy szombatra teszik át a nyitott pályás meccset.

A szlovén csapat a helyi médiában nem titkolja, hogy a klub minden nehézség ellenére már hetek óta a középszakaszra készül. Terveik szerint komolyan célba veszik az alsóház első két helyét, amelyek rájátszást érő pozíciók. Ennek érdekében és komoly tartozásaik ellenére igazoltak is, a távozó Andy Chiodo és Ales Sila kapusok pótlására leigazolták a finn válogatott Miika Wiikmant, aki tavaly a finn, idén a szlovák élvonalban védett. Az események alakulása azt jelzi, hogy Ales Sila a szezon végéig az UTE játékosa maradhat. A szlovén kapus kisebb sérülést szenvedett legutóbb, de nagy gond nincs, az izomhúzódáson hamarosan túl lesz, bár a keddi játéka még kérdéses.

Ljublajna Jesenice

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum