Draftolták az All Star-csapatokat

   

A hajnali fantasy draftot még egy trade is színesítette, a történelem részben ismételte önmagát. Crosby és Malkin nem lesz ott a gálán.

A pénzfeldobás után a Team Foligno választhatott elsőként. A hazaiak csapatkapitánya Drew Doughtyval és Patrick Kane-nel közösen Foligno csapattársa, Ryan Johansen mellett döntött. A másik oldalon a Toews, Getzlaf, Nash hármas választása Phil Kesselre esett, ennek később lett jelentősége. Az első hat körben egyébként teljesen egyformán választottak a csapatok két csatár, két védő, két csatár volt a sorrend mindkét oldalon. Nem volt meglepetés, hogy egy-egy játékos kiválasztását saját valós csapattársa jelentette be, az egyik oldalon Anze Kopitar esetében Doughty állt a mikrofon elé, a másik oldalon Seabrook draftolásánál Toews.

TeamFoligno NHL All Star fantasy draft

A draft felénél jött el az est legizgalmasabb és legváratlanabb része, a Team Foligno és a Team Toews bejelentette, hogy játékost cserélnek. Az utóbbi csapat első választottja lemondott Phil Kessel játékjogáról Tyler Seguinért cserébe. Ezzel megismétlődtek a 2009. szeptember 18-i valós események, amikor a Toronto két első és egy második körös draftjogért megszerezte Kesselt a Bostontól, amellyel később a Bruins Seguint választotta a 2010-es drafton.

A játékoscsere után egy nyitott kérdés maradt, melyik két játékos lesz a két utolsó kiválasztott. A két utolsó ugyanis fájdalomdíjként egy-egy autóval gazdagodott. Az ajándékra nagyon pályázott Alekszandr Ovecskin, aki végig promózta emiatt az eseményt és szeretett volna az utolsó körben elkelni, de éppen lemaradt róla. A szerencse Filip Forsbergnek és Ryan Nugent-Hopkinsnak kedvezett.

Néhány nagy név lemondta az eseményt. Sidney Crosbyn nem lehet csodálkozni, ő ritkán megy el az All Starra, szinte minden alkalommal sérültet jelent. Ezúttal csapattársa, Jevgenyij Malkin is csatlakozott hozzá, miként egy másik orosz, Szergej Bobrovszkij is sérültlistás.

Az All Star-hétvége helyi idő szerint szombaton kezdődik az ügyességi versennyel. A mérkőzésre vasárnap kerül sor.

Az All Star drafton Kessel egy pillanatra megijedt, hogy az ő zakóját viszi el egy látványelem, de aztán visszatért az önfegyelme.

Végül megmutatjuk a választási sorrendet.

all star draft

all star roster

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum