Brutális kapitányi bunyó a svájci élvonalban

   

A mellékelt képen nem Luke Skywalker látható a Csillagok háborújából, hanem a Bern csapatkapitánya nem lát ki a visoron, mert azt belülről elöntötte a vér.

Az NLA pénteki rangadóján az Ambri-Piotta a Bernt fogadta. A vendégek csapatkapitánya, Tristan Scherwey akkora lendülettel tört kapura, hogy az ellenfél hátvédje, Reto Kobach csak úgy tudta megakadályozni a gólszerzésben, hogy közben lábával fejen találta saját kapusát, Michael Flückigert. Az események olyan gyorsan történtek, hogy a legtöbben csak a veszélyes mozdulatot észlelték, az elkövető kilétének azonosítására pedig az érzelmileg túlfűtött állapotban nem nyílt lehetőség. A tökéletesen vétlen csapatkapitányhoz így a házigazdáktól is a cséká ment oda, Paolo Duca pedig úgy megverte ellenfelét, hogy annak a jégről lebotorkálva feljebb kellett tolnia a sisakját, mert nem látott ki a belül vérrel teljes mértékben elborított visoron.

scherwey

Az esetet csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk megtekinteni. Duca védelmében el kell mondani, hogy Scherwey fiatal kora ellenére nem az ártatlanabb típusú játékosok közül való, erről tanúskodik negyedik helye a liga büntetőlistáján, amit úgy ért el, hogy öt meccsel eleve kevesebbet játszott, mint a többiek, hiszen ennyiről nemrégiben tiltották el. A meccset egyébként az Ambri nyerte 5-4-re.

Cimkék: , , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS