Chiodo elhagyhatja az Olimpiját, Sila az UTE-t

   

Kezdődik a szokásos szezon végi Ljubljana-sztori. Aki tud, távozna Szlovéniából.

A kiváló teljesítményt nyújtó kanadai kapus, Andy Chiodo kapus számos ajánlatot kapott különböző kluboktól, jelezte az Olimpija Ljubljana hivatalos honlapja. A klub már eddig is több ajánlatot utasított vissza, de a hírek szerint Chiodo inkább menne, mint maradna, így kérdés, hogy a visszatartására tett kísérletek eredményesek maradnak-e. Úgy tűnik, most már leginkább csak a távozás feltételeiről kell megegyezni.

Az EBEL szabályai szerint az osztrák bázisú liga más csapatai nem kerülhetnek szóba, a siol.net értesülései szerint finn és svájci élvonalbeli klubok érdeklődnek a hálóőr iránt. A szlovén napilap úgy értesült, ha Chiodo megy, akkor az alapszakasz végéig az eredetileg harmadik számú kapusként nevezett Tomaz Trelc jelenti a megoldást. A 19 éves kapus a jnuiorválogatott tagja, EBEL-meccsen még nem védett. A középszakaszra azonban igazolni kíván az Olimpija, és az is szóba került, hogy az UTE-hoz kölcsönadott Ales Sila is visszaviszik. Ebben a nem várt esetben Sila végigvédheti a MOL Liga alapszakaszát, de a rájátszásban már nem lenne itt. Ez persze még csak lehetőség, de az utóbbi évek eseményeit látva, számolni kell vele.

Az EBEL-ben február 16-ig tart az átigazolási határidő, de a MOL Liga-csapatok és a Fehérvár AV19 január 31-ig hozhatnak új játékosokat.

Cimkék: , , , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS