Jégkorongoznak a Tüskecsarnokban

 

Az impozáns pálya várja a klubokat és a válogatottat. Rövid szünettel április végéig folyamatosan lesz jég a legújabb fedett jégcsarnokban.

A múlt héten felállították és beüzemelték a Tüskecsarnok jégpályáját. Elsőként a KMH Budapest utánpótláscsapatai próbálhatták ki a jeget, hétfőn délután.

“Jelenleg zajlik a pálya tesztüzeme, melyet követően több nem jeges esemény kerül megrendezésre, amelyeket követően a pálya újra megépül és terveink szerint április végéig folyamatosan lesz jég a csarnokban ? tájékoztatta a tervekről a Jégkorongblogot Vígh László, a Nemzeti Sportközpontok megbízott főigazgatója. ? Túlnyomórészt utánpótláscsapatok használják napi szinten a pályát edzésekre és mérkőzésekre, de korosztályos válogatottak is jelezték már igényüket. A szabad időpontokban korcsolyaoktatás, műkorcsolyaedzés és közönségkorcsolyázás is szerepel a terveinkben.”

Tuskecsarnok jeg

Fotó: KMH Budapest

Vígh László kérdésünkre elmondta, tárgyalásban állnak a Magyar Jégkorong Szövetséggel felnőtt bajnoki vagy kupa-, illetve válogatott mérkőzések megrendezésével kapcsolatban. A megbízott főigazgató reményét fejezte ki, hogy a tervek realizálódnak és minél több rangos jégkorongmérkőzésnek ad otthont a Tüskecsarnok már ebben a szezonban.

Mint írtuk, a létesítmény jégkorongmérkőzés esetén 2498 fő befogadására képes.

A szabad időpontokra még várják a csapatok, baráti társaságok jelentkezését. Jégigényt a tuskecsarnok@mnsk.hu e-mail címen lehet jelezni, a Tüskecsarnok bérleti árai pedig ezen az oldalon tekinthetők meg.

A KMH Budapest közösségi oldala beszámol róla, hogy 621 nap után tér vissza az egyesület az épületbe. A teljes rekonstrukció kezdetekor a mobil jégpályát a szomszédos sporttelepen felállított Tüskesátorba telepítették át, jelenleg egymáshoz közel, párhuzamosan üzemel a két jégpálya.

a

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum