Petersen 3+3 ponttal zárt az Iserholnban

 

Wruck pedig 2 góllal és 4 gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez.

Csehországban a 2. helyen álló Verva Litvínov a 3. Sparta Prahához látogatott. A fővárosiak átgázoltak a sárga-feketéken, hiába szerezték meg a vezetést a vendégek, végül 7-1-es Sparta-siker született. A prágaiak legjobbja Robert Sabolic volt, aki 2 gólt lőtt és 1 gólpasszt adott.

Finnországban az Assat megpakolta a SaiPát. A poriak 7-1-es veréssel küldték haza a lappeenrantaiakat, amivel megelőzték őket a 7. helyen. Az Assatben nem volt olyan játékos, aki 2-nél több pontot gyűjtött volna, ám nyolcan is 2-2 ponttal zártak.

A DEL-ben Nick Petersen és Dylan Wruck nagyon elverte a Düsseldorfot. A két észak-amerikai csatár közül előbbi 3+3, utóbbi 2+4 ponttal zárt, csapatuk, az Iserholn vezetésükkel 8-1-re verte a DEG-t.

Svájcban az SC Bern nyerte a HC Davos elleni rangadót. A fővárosiak 3-1-es győzelmet arattak, jelenleg 83 ponttal vezetik az NLA-t, előnye 5 pontra nőtt a Zürich Lionsszal, 6 pontra pedig a HC Davosszal szemben.

A Skelleftea továbbra is kiemelkedik az SHL-ből. A legutóbbi szezon alapszakaszgyőztese és bajnoka már az első harmad után 5-0-ra vezetett a Brynas otthonában, végül 7-2-re nyert. A SAIK 14 ponttal vezeti a bajnokságot a Frölunda előtt.

Szlovákiában nagy verést osztott ki az MsHK Zilina múlt hét vasárnap. A zsolnaiak 7-0-s sikert könyveltek el a HKM Zvolen ellen, legjobbjaik Tomas Demel és Milan Drevenak voltak, mindketten 1+2 ponttal zártak, Igor Cibula 19 védéssel ért el shutoutot.

Extraliga (Csehország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Liiga (Finnország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

DEL (Németország)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

NLA (Svájc)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

SHL (Svédország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Extraliga (Szlovákia)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS