Jack Johnsont kisemmizték a szülei

 

A drága papa és a mama ráadásul 10 millió dolláros adósságot is csinált a fiának.

A 28 éves védő igazi tehetségnek indult. A 2005-ös draft harmadik helyén választotta a Carolina, majd Los Angelesbe került, ahol csapatkapitány lett, így nem csoda, hogy 2011-ben a Kings 30 millió dolláros szerződést tett elé, amit aztán ő boldogan szignózott. Ám a dolgok itt fordultak rosszra.

Jack Johnson

Johnson elviselte az NHL kőkemény világát, de képtelen volt megszabadulni a szülők felügyeletétől, akik első körben rávették arra, hogy tegye lapátra az ügynökét. Másodszor rávették fiúkat arra, hogy a pénz felett az anyja, Tina rendelkezzen, aki ehhez még aláírási jogot is kapott. Innentől kezdve azonban szó szerint elszaladt a pénz, vagy a ló, ahogy jobban tetszik, hiszen az apa rögtön beruházott egy Ferrari F430-ba, és ez csak a kezdet volt.

Autók, luxusutazások, ékszerek, ingatlanok követték egymást olyan ütemben, hogy hirtelen hitelt kellett felvenni. Pénzt gyorsan és gond nélkül viszont csak egy helyről lehet szerezi, uzsorástól, és ettől még gyorsabban apadni kezdett Johnson pénze. A fiatal játékosnak természetesen szemet szúrt az új életvitel, de a kedves szülők csúnyán megvezették fiúkat, amikor azt mondták, hogy a család örökölt.

Johnson es szulok

Johnson a Kings 2012-es kupagyőztes évében a cserestop idején Columbusba került, és akkor kezdett borulni a bili. A Jackets csak a bérének az egynegyedét utalta, ami rögtön felkeltette Johnson érdeklődését. Ekkor derült ki számára, hogy inkasszót tettek a számlájára. A család ezt még úgy-ahogy kimagyarázta, de hamarosan megérkezett az utolsó csepp is a pohárba, amikor megpróbálták lebeszélni a családalapításról, tudván hogy akkor a fiúk elköltözik és oda a mézesbödön.

Johnson azonban hajthatatlan volt, megnősült, fogadott egy menedzsert, aki összerakta a történetet. Az eredmény: maradék 50 ezer dollár a számlán, mintegy tízmilliós adósság és az, hogy Johnson csődöt jelentett. Azóta nem beszél a szüleivel.

Az egyik szerződés 1,6 millió dolláról.

Johnsonloan

Cimkék: ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS