David Rodman is visszatért az EBEL-be

 

Elfogytak a Klagenfurt védői, a Graz újra játékost igazol.

Elszámolta magát a védőkkel a Klagenfurt, mivel Schumnig és Isopp távozását követően csak hatan maradtak. Ez most visszaütött, a hat védő közül DeSantist eltiltották, Reichel pedig megsérült a Dornbirn elleni meccsen. Így most mindössze négy hadra fogható védője van a rekordbajnoknak, Furey, Siklenka, Pöck és Vallant. Kényszermegoldásként Hundertpfundot viszik hátra védőt játszani.

A Graz hosszú mélyrepülése miatt a klubvezetőség rendkívüli ülést tartott. Ezen megerősítették tisztségében Todd Björkstrand vezetőedzőt és sportigazgatót, akit 2016-ig érvényes szerződés köt a stájer klubhoz. Döntöttek arról is, hogy sürgősen erősítések után néznek. Ennek csütörtök estére meg is lett az eredménye, leigazolták a svéd másodosztályból elküldött szlovén válogatott csatárt, David Rodmant. A 31 éves olimpikon eddig a Jesenice, a Linz és a Vienna Capitals csapatában játszott 333 EBEL-meccsen 301 pontot szerzett, ebből 123 gólja van. David íghy követi Marcel Rodmant, testvére is szezon közben igazolt az EBEL-be, ő a Medvescakban kezdte a szezont, a KHL-ben. Gondokat okozhat Grazban, hogy a 22 éves Clemes Unterwegerre csípőműtét vár, a védő szezonjának már egészen biztosan lőttek.

Áll még a szabadtéri jégpálya Ljubljana főterén, ezért felmerült, hogy a Villach elleni meccset ott rendezze meg a szlovén csapat pénteken. Azonban az időjárás közbeszólt, a meleg idő miatt nem megfelelő a jég minősége, így a meccset biztos, ami biztos alapon a Hala Tivoliban játsszák le.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum