Az Olomouc nyerte az újoncok rangadóját

   

A BK Mladá Boleslav viszont visszacsúszott az utolsó előtti helyre.

Csehországban az Olomouc a BK Mladá Boleslavot fogadta. Az olomouciak 7-4-re nyertek, amivel megerősítették helyüket a középmezőnyben. A Mladá Boleslav-iak a vereségükkel visszaestek a 13. helyre, miután a PSG Zlín 3-2-re nyert és megelőzte őket.

Finnországban reménytelen az újonc Vaasan Sport helyzete, viszont néha meglepetést okoznak. Így történt pénteken is, amikor a 3. helyen álló KalPa ellen 4-2-re nyert. A kuopióiak lecsúsztak a dobogóról, mivel a JYP 2-1-es győzelmet aratott az Assat otthonában.

A DEL-ben kedden a Düsseldorf az Eisbaren Berlint fogadta. A találkozó büntetőkkel dőlt el, a DEG 4-3-ra nyert. Az előző szezonban utolsó helyen végző düsseldorfiak idén sokkal jobb szezont futnak, jelenleg rájátszást érő helyen állnak.

Svájcban a Davos váratlan vereséget szenvedett. A HCD vesztét a Rapperswil-Jona svéd légiósai jelentették, Nicklas Danielsson és Mikael Johansson egyaránt 1+2 ponttal zárt. A Lakers 4-3-ra nyert hosszabbításban, a HC Davos nem tudta visszaelőzni az SC Bernt az első helyen.

Az SHL-ben a Skelleftea őrzi remek formáját. A svéd címvédő nagyon jó vásárt csinált az Ak Barsztól elküldött Janne Pesonen leigazolásával, a finn csatár két góllal járult hozzá új csapata Lulea elleni 4-2-es győzelméhez.

Szlovákiában őrzi első helyét a HC Kosice. A kassaiak Pöstyénben léptek jégre, ahol 4-3-ra nyertek. A vendégeknél Richard Jencik és Adam Lapsansky egyaránt 2-2 gólt szerzett.

Extraliga (Csehország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Liiga (Finnország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

DEL (Németország)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

NLA (Svájc)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

SHL (Svédország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Extraliga (Szlovákia)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS