Nem segített az edzőváltás Torontóban

   

Négy meccsen négy vendéggyőzelem született az NHL-ben szerdán, a Leafs egy hatost kapott hazai jégen.

Súlyos vereséggel kezdett a Leafs kispadján a Randy Carlyle-t váltó Peter Horachek. A kanadai csapat a Capitalst fogadta, amely illetlen látogató volt és féltucatot rámolt be a debütáló edző csapatának. Marcus Johansson és Eric Fehr duplázott, Alekszandr Ovecskin egy gólt szerzett és ezzel pályafutása tizedik évében is elérte a húszgólos határt. A Leafs az utolsó tíz meccséből a nyolcadikat bukta el.

Három elvesztett meccs után nyert a Boston, amely a Penguins otthonából hozta el a pontokat hosszabbítás után. Pittsburghben szintén volt egy duplázó vendégjátékos Patrice Bergeron személyében. A Bruins centerének góljával fordítottak a vendégek a második harmadban, amit azonban még Malkin kiegyenlített a harmadik játékrész első percében. A hosszabbításban ismét a vendégek 37-es számú játékosa lépett elő főszereplővé, amikor tökéletesen szúrt bele Lucic lövésébe, megszakítva ezzel a Bruins rossz sorozatát.

Hiába vezetett már a harmadik percben a Calgary hazai jégen a Red Wings ellen, végül egygólos vereséget szenvedett. A Flames vezető találatára hárommal válaszolt a Detroit az egyaránt 1+1-ig jutó Henrik Zetterberg, Justin Abdelkader páros vezetésével. A hazaiak részéről Mikael Backlund emberhátrányban szépített ugyan, de ez csak keretbe foglalta a mérkőzést. A Flames nemcsak a mérkőzést vesztette el, hanem kezdőkapusát Karri Ramőt is, akit egy ütközés után a mérkőzés felénél le kellett cserélni.

Az NHL listavezetője és a legjobb formában lévő csapata találkozott Anaheimben, azaz a Ducks fogadta a Rangerst. A két topcsapat meccsét a Rangers nyerte, miután az utolsó harmadban háromszor vette be vendéglátója kapuját. Az utolsó 12 meccséből 11-et megnyerő Rangersben Henrik Lundqvist 24 alkalommal védett, míg Rick Nash a 25. gólját szerezte, amivel a második helyen áll a mesterlövészek listáján.

NHL, 2015. január 7.:

Toronto?Washington 2-6 (videó)
G.: Winnik, Smith ill. Johansson (2), Fehr (2), Laich, Ovecskin

Pittsburgh?Boston 2-3 (videó)
G.: Bennett, Malkin ill. Bergeron (2), Chára

Calgary?Detroit 2-3 (videó)
G.: Raymond, Backlund ill. Sheahan, Zetterberg, Abdelkader

Anaheim?NY Rangers 1-4 (videó)
G.: Beauchemin ill. Brassard, Nash, Zuccarello, Moore

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum