Nézőrekord a briteknél is

 

Nemcsak Lengyelországban, Nagy-Britanniában is csúcsokat döntöget a hokimeccsek látogatottsága.

A karácsonyi szünetben az egyik legjobb móka a hokimeccs, ezt az igazságot tudják már a britek is. Sorra játsszák a telt házas meccseket az EIHL-ben. December 26-án telt ház, 8864 néző látta a sheffieldi Motorpoint Arenában a legnagyobb vetélytárs, a Nottingham Panthers elleni meccset. Ez új csúcs az EIHL alapszakaszának történetében.

sheffield

Másnap a nottinghami visszavágón sem akartak lemaradni, 7130 néző töltötte meg a National Ice Centre nézőterét. A szurkolók a jeles alkalomra párduccsíkos, fekete-arany színű koreográfiával is készültek, mi tagadás, elég jól mutat a nézőtér. Az csak ráadás volt a nottinghami szurkolóknak, hogy mindkét alkalommal kedvenceik nyertek.

nottingham-1

nottingham-3

A ligában csak az ötödik szezonját játszó skóciai Braehead Clan is új nézőcsúcsot jelentett. A klub története során első alkalommal nem maradt hely üresen a közel 4000 férőhelyes glasgow-i Braehead Arenában. Egyébként e két csapat előző napi, Belfastban megrendezett meccse is közel telt házat vonzott, úgy tűnik, igazi kasszasiker a brit hoki az ünnepi időszakban.

Cimkék: ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS