Lucic visszavágott

 

De könnyű dolga azért szemmel láthatóan nincs Prouttal.

A Columbus bekkje még november végén terítette le a Boston keménylegényét egyetlen ütéssel, aki azonmód meg is ígérte, hogy nem marad megtorlatlanul az eset. Erre legkorábban december 27-én nyílt mód, a felek a második harmad elején dobták le a kesztyűt. Lucic néhány tiszta találatot vitt be, mielőtt a földre vitte volna ellenfelét. Minden bizonnyal itt még nincs vége a történetnek, a Boston legközelebb január 17-én meccsel a Columbusszal.

Bostoni szempontból nagyobb baj, hogy Lucic láthatóan idei gyengébb teljesítményét kompenzálja vélt vagy valós renoméjának helyreállításával. A csatár hat éve nem szerzett ilyen kevés pontot, mint idén, miközben a csapat csúszik le a playoffot érő helyekről. Mindezen pedig a bunyóban elért sikerek vajmi keveset lendítenek, hiszen a Columbusban kapott hatos fényében joggal tehető fel a kérdés, ki is nyert igazán?

COLUMBUS, OH - DECEMBER 27:   on December 27, 2014 at Nationwide Arena in Columbus, Ohio.  (Photo by Kirk Irwin/NHLI via Getty Images) *** Local Caption *** name

Cimkék: , , , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS