Meghalt Rajz Attila

   

Az egykori válogatott csatár az OB II. dunaújvárosi mérkőzésén a lábát fájlalta, ezért átöltözött, lezuhanyzott, majd leült a kispadra, ahol nem sokkal később rosszul lett. Az azonnali orvosi ellátás ellenére sem sikerült megmenteni életét. 38 évet élt.

Tragikus esemény miatt szakadt félbe az OB II.-es torna Dunaújvárosban. A harmadik mérkőzésen a székesfehérvári csapatban játszó Rajz Attila az első harmadban bement az öltözőbe, mert fájt a lába. Lezuhanyzott, átöltözött, majd leült a csapata cserepadjára, ahol röviddel a mérkőzés vége előtt rosszul lett. A helyszínen tartózkodó orvos minden próbálkozása ellenére Rajz Attila életét nem sikerült megmenteni.

rajzattila

Rajz Attila 1976. március 16-án született Csíkszeredában. A 90-es évek elején testvérével, a kapus Rajz Tamással együtt igazolt az Alba Volánhoz, ahonnan csak akkor igazolt el, amikor már nem fért be a csapatba. Így lett profi jégkorongos pályafutása utolsó klubja a Ferencvárosi TC, ahonnan 2010 tavaszán vonult vissza. Visszavonulása után edzőként dolgozott és hobbiból az inline-bajnokságban játszott.

Két ifjúsági, egy junior- és három felnőtt világbajnokságon viselte a magyar válogatott mezét.

Cimkék: , ,

Összes (105)

Utolsó hozzászólások

 1. istvan_o
    #100
  istvan_o,   

  :( Nyugodjék Békében! :(

 2. Nobby75
    #101
  Nobby75,   

  Nem sok Volán játékos volt, akit annak idején, Újváros szurkolóként minden fenntartás nélkül elismertem, Ő volt az egyik. Szerencsésnek érzem magam, hogy láthattam Őt játszani a magyar válogatottban, annak idején sokat beszéltünk a Csíkszereda 2000-es bajnoki címeben "besegítő" Magyarországon játszó játékosokról is. Nyugodj békében, Tilu...

 3. jegib
    #102
  jegib,   

  Viszlát Tilu!

 4. Raon
    #103
  Raon,   

  Döbbenetes, elképesztő. Felfoghatatlan.
  Egy meccsen az Újváros ellen kb. a kékvonalról lőtt szemből egy bődületesen nagy gólt a rövid felsőbe (az eredményjelző felőli kapunál), pont ott álltam a korláton mögötte, mintha zsinóron húzták volna a korongot, akkoriban nem sok ilyet lehetett látni, azt sosem fogom elfelejteni. De a lendületét és az akarását sem. Mindig is nagy szíve volt...
  Nyugodjon békében!

 5. dewijones
    #104
  dewijones,   

  Nagyon sokan szerették rengetegen gyújtottak ma gyertyát érte .

 6.   #105
  Imőcz,   

  Nyugodj békében Tilu!

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 4., csütörtök
UP 17:00 HUN20USA17 
augusztus 12., péntek
FEL 18:00 NZÁFTC 
augusztus 13., szombat
FEL 17:00 JPAFTC 
augusztus 16., kedd
FEL 18:00 NZÁAVS 
   H I R D E T É S
   H I R D E T É S
Partnerünk