Hagman vezényletével nyert az Assat

 

A finn címvédő büntetőkkel gyűrte le a Tapparát.

Szombaton Finnországban az Assat a Hetényivel a kispadon kiálló Tapparát fogadta. A mérkőzés első harmadában a Lokomotivból hazatért Niklas Hagman két góllal és egy Sami Lahteenmakinak adott assiszttal segített a poriaknak elhúzni a tampereiektől 3-1-re. Az 51. percben viszont 22 másodpercen belül egyenlítettek a vendégek, így hosszabbítás következett. A ráadás nem hozott gólt, a büntetőknél Eero Elo győztes rávezetésével nyert a címvédő Assat 4-3-ra.

Az SHL-ben nagy csatát hozott a Linköping és a Brynas összecsapása. A hazaiak négyszer vezettek a rendes játékidőben, de mind a négy alkalommal egyenlítettek a vendégek. A hosszabbítás a negyedik percben dőlt el, Simon Hjalmarsson góljával 5-4-re nyert a Linköping.

Svájcban a Fribourg-Gottéron a KHL-lel hírbe hozott Genéve-Servette-t fogadta. A második harmad kilencedik másodpercében Killian Mottet góljával vezetést szereztek a hazaiak, tíz perccel később pedig Daniel Vukovic egyenlített, az 53. percben pedig egy másik bekk, Jonathan Mercier fordított. A folytatásban viszont a Benjamin PlüssAndrej BykovJulien Sprunger támadósor volt a főszereplő, előbb hosszabbításra mentették, majd pedig a ráadásban eldöntötték a mérkőzést a hazaiak javára, a Fribourg-Gottéron 3-2-re nyert.

Extraliga (Csehország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Liiga (Finnország)
aktuális forduló
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

DEL (Németország)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

NLA (Svájc)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

SHL (Svédország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Extraliga (Szlovákia)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS