Miskolcon ismét nem lesz hiány felhajtásban

   

A Miskolci Jegesmedvék ez évben is komoly körítést terveznek a MOL Liga-rájátszás hazai mérkőzésére, mérkőzéseire.

Az idén is a rájátszásba jutottak a Miskolci Jegesmedvék, akik az elődöntő egy vagy két miskolci meccsén ismét nagyon sok kiegészítő programot szerveznek, a szurkolók minél jobb kiszolgálása, szórakoztatása érdekében. A március 6-án, szerdán este 6 órakor kezdődő találkozó előtt az aulában elhelyezett nagy méretű táblán a Jegesmedvék játékosainak üzenhetnek a drukkerek, és ugyanitt arcfestők is várják majd őket.

Ezen kívül ismét meghirdeti a klub a tavaly óriási sikert aratott rajzversenyt. Négy témában várják kicsik és nagyok rajzait, festményeit, egyéb kreálmányait:
1. Kedvenc játékosom
2. Kedvenc idei mérkőzésem, gólom
3. Jegesmedvék
4. Bármi egyéb, a Jegesmedvékkel kapcsolatos ábra, saját készítésű tárgy.

A képeket a játékosok zsűrizik, a legjobbak ajándékot kapnak.

A mérkőzések szüneteiben különböző bemutatók, játékok várják a szurkolókat, akik az utóbbiban természetesen részt is vehetnek. A Szinvapark külön tippjátékot tart a mérkőzése(ke)n. Akik eltalálják az adott meccs eredményét, azok között Jegesmedve-mezt sorsolnak ki.

És a hab a tortán: a Miskolc Autó egy nem mindennapi nyereménnyel jutalmazott játékot indít az elődöntőre. Akik jól válaszolnak a márkakereskedés honlapján, illetve Facebook-oldalán március 2-tól, szombattól megtalálható kérdésekre, azok közül egy szerencsés a következő kreatív díjat kapja: egy előre egyeztetett péntek este a legújabb Skoda Rapid gépkocsival sofőr megy a nyertesért, közösen felveszik a szurkoló kedvenc játékosát, akivel közösen megvacsoráznak, majd a szerencsés drukker hétfőig megkapja az autót is. Érdemes lesz tehát együtt játszani a Miskolc Autóval.

Fotó: Mudra László (dabdocler.hu)

A mérkőzéseken a hangulat fokozásáról ? egyebek mellett ? cheerleaderek, azaz pom-pom lányok is gondoskodnak. Ők a mérkőzések alatt a lépcsőkön foglalnak helyet, és csak a játékmegszakítások során állnak fel táncolni. A Miskolc kéri szurkolóit támogassák, segítsék a lányok produkcióját, például hangos tapssal.

Nehéz elhinni, de a klub ígéri, lesznek egyéb meglepetések is a meccs(ek) körítéseként, de ezeket egyelőre titokban kívánják tartani a szervezők. Fontos információ, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel elővételben is lehet jegyet váltani a szerdai mérkőzésre. Az árusítás február 28-án, csütörtökön indul, a Jégcsarnok gazdasági irodájában, munkanapokon 8?16 óra között.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum