Lépéselőnyben a DVTK Akadémia

   

A FEHA19 a Dunaújváros kisöprésével már bejutott az U21-es fináléba, a miskolciak hétfő este akár csatlakozhatnak is hozzájuk.

Hatalmas csatát hozott a DVTK Akadémia és az Újpesti Jégkorong Akadémia elődöntőjének harmadik mérkőzése. Laskawy Ferenc szerezte meg a vezetést a fővárosiaknak, ezt még az első harmadban kiegyenlítette Orosz Dominik. A 43. percben Nyemcsinov révén már a DVTK-nál volt az előny, majd öt perccel a vége előtt a második gólját ütő Laskawy hosszabbításra mentette a találkozót. A 20 perces ráadás nem hozott döntést, a büntetőpárbajból a Jegesmedvék jöttek ki jobban, Nyemcsinov mellett Makai Miklós is betalált Papp Áronnak. A DVTK Akadémia így 3-2-re megnyerte a harmadik felvonást, s összesítésben 2-1-re vezet az ÚJA ellen, azaz hétfő este akár döntőbe is juthat.

A másik ágon a FEHA19 három mérkőzés alatt abszolválta az elődöntőt, miután a harmadik, a dunaújvárosi jégleemgedés következtében Székesfehérváron megrendezett csörtét is behúzta 5-1-es végeredménnyel. A második szünetre Nagy Benjámin szépítő góljának köszönhetően 2-1-es fehérvári vezetéssel mehettek a csapatok, majd a 43. és a 46. perc között három gólt ütve lezárta a mérkőzést a FEHA19. Tokaji Viktor csapatából Farkas László, Szöllősi Csaba, Anze Zezelj, Fekete Alex és Keceli-Mészáros Mátyás voltak eredményesek, Csibi Dávid 95%-kal védett.

DVTK UJA U21
Fotó: Nagy Gábor Sándor / DVTK Akadémia

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS