Majoross Gergely távozik Érsekújvárról

   

A legmagasabb szinten tevékenykedő magyar edző egyelőre nem konkretizált külföldi ajánlat miatt távozik a szlovák extraligás együttestől.

Majoross Gergely két és fél szezont követően távozik a szlovák bajnokságban szereplő Nove Zámky kispadjáról, adta hírül a klub honlapja. A 43 éves tréner a 2020/21-es szezon közben vette át az érsekújvári csapatot, dirigálása alatt kétszer játszottak playoff-negyeddöntőt, a legutóbbi idényben hatodik helyen zárták az alapszakaszt, ami a klubtörténet legjobb eredményének számít. Az érsekújvári közlemény szerint Majoross egy “jól jövedelmező külföldi ajánlatot miatt” távozik a klubtól.

“Utálom ezt, de most búcsút kell mondanom” – olvasható Majoross nyilatkozata a bejelentésben.  “A kezdetektől élveztem a munkát Érsekújváron, szeretném megköszönni a bizalmat a vezetőségnek, az elnökség mindig nyitott volt a javaslataimra, ötleteimre. Továbbá szeretném megköszönni a csapat körül dolgozó összes stábtagnak és a játékosoknak, akikkel az elmúlt két és fél évben együtt dolgozhattam. A kemény munka mellett mindig jól szórakoztunk és sok emléket gyűjtöttem. Végül, de nem utolsósorban szeretném megköszönni a szurkolóknak, akik hihetetlen szenvedéllyel álltak a csapat mögött minden helyzetben. Érkezésemet követően a vezetőséggel a helyi hoki népszerűsítését tűztük ki célul, hogy minél több érsekújvárit vonzzunk be, illetve zárjunk a legjobb hat között. Szerintem megcsináltuk!”

Blogunk szerkesztősége márciusban a magyar tréner hívására kilátogatott az Érsekújvár egyik hazai playoffmeccsére, a klub idei egyetlen rájátszásbeli sikerét a helyszínen tekinthette meg a későbbi ezüstérmes Zvolen ellen, fergeteges hangulatban. A magunk részéről ezért is sajnáljuk Majoross távozását, de reméljük, még magasabb polcon lévő együttesnél találhatja meg számításait.

Majoross Gergely

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
szeptember 20., szerda
FELK 17:00 FHADAB 6-4VÉGE
FELK 18:00 MISUTE 2-3VÉGE
FELK 18:30 FTCDEB 3-1VÉGE
szeptember 22., péntek
FELK 18:00 DABFHA 1-2VÉGE
ICEHL 19:15 AVSRBS 1-4VÉGE
szeptember 23., szombat
SZK 18:00 FTCBJA 4-0VÉGE
    • M4 SPORT+
szeptember 24., vasárnap
ICEHL 17:30 KACAVS 7-3VÉGE
FELK 18:30 DEBMIS 3-5VÉGE
szeptember 26., kedd
ICEHL 19:15 AVSG99 
szeptember 29., péntek
EL 17:30 SCCGYE 
EL 18:30 AVSDAB 
EL 18:30 MISDEB 
EL 18:40 BJAUTE 
ICEHL 19:15 VICAVS 
Partnerünk
Archívum