Majoross Gergely távozik Érsekújvárról

   

A legmagasabb szinten tevékenykedő magyar edző egyelőre nem konkretizált külföldi ajánlat miatt távozik a szlovák extraligás együttestől.

Majoross Gergely két és fél szezont követően távozik a szlovák bajnokságban szereplő Nove Zámky kispadjáról, adta hírül a klub honlapja. A 43 éves tréner a 2020/21-es szezon közben vette át az érsekújvári csapatot, dirigálása alatt kétszer játszottak playoff-negyeddöntőt, a legutóbbi idényben hatodik helyen zárták az alapszakaszt, ami a klubtörténet legjobb eredményének számít. Az érsekújvári közlemény szerint Majoross egy “jól jövedelmező külföldi ajánlatot miatt” távozik a klubtól.

“Utálom ezt, de most búcsút kell mondanom” – olvasható Majoross nyilatkozata a bejelentésben.  “A kezdetektől élveztem a munkát Érsekújváron, szeretném megköszönni a bizalmat a vezetőségnek, az elnökség mindig nyitott volt a javaslataimra, ötleteimre. Továbbá szeretném megköszönni a csapat körül dolgozó összes stábtagnak és a játékosoknak, akikkel az elmúlt két és fél évben együtt dolgozhattam. A kemény munka mellett mindig jól szórakoztunk és sok emléket gyűjtöttem. Végül, de nem utolsósorban szeretném megköszönni a szurkolóknak, akik hihetetlen szenvedéllyel álltak a csapat mögött minden helyzetben. Érkezésemet követően a vezetőséggel a helyi hoki népszerűsítését tűztük ki célul, hogy minél több érsekújvárit vonzzunk be, illetve zárjunk a legjobb hat között. Szerintem megcsináltuk!”

Blogunk szerkesztősége márciusban a magyar tréner hívására kilátogatott az Érsekújvár egyik hazai playoffmeccsére, a klub idei egyetlen rájátszásbeli sikerét a helyszínen tekinthette meg a későbbi ezüstérmes Zvolen ellen, fergeteges hangulatban. A magunk részéről ezért is sajnáljuk Majoross távozását, de reméljük, még magasabb polcon lévő együttesnél találhatja meg számításait.

Majoross Gergely

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum