Seregély Míra remek formában

 

A női NHL-ben Taylor Baker két pontot szerzett. Összefoglaló a külföldön játszó női játékosokról.

PHF

A női NHL-ben Garát-Gasparics Fanni és Dabasi Réka csapata, a Metropolitan Riveters a Minnesota Whitecaps vendége volt. A dupla csata mindkét felvonását a hazaiak nyerték. Az első találkozón 4-0-ra húzott el a Whitecaps a második harmad végére, innen zárkózott fel a Riveters 4-3-ra, de egyenlíteni már nem tudott a hajrában. Egy nappal később sokáig szorosabb volt a csata: a Whitecaps szerzett vezetést a meccs elején, a vendégek azonban egyenlítettek a második harmad végén. A harmadik játékrész sok kiállítást hozott, volt három a három elleni játék is egy rövid ideig. A Minnesota talált be újra, majd a hajrában még kétszer ? a Riveters pedig hiába próbálkozott, nem volt eredményes, így 4-1-re kikapott. Garát-Gasparicsnak a második meccsen volt két lövése.

Némileg jobb hétvégét zárt a Montreal Force, Taylor Baker csapata, amely otthon fogadta a Connenticut Whale-t. Az első meccset szétlövésben nyerte 4-3-ra a kanadai alakulat, a magyar válogatott hátvéd két asszisztot is jegyzett.  A második találkozó is végig kiegyenlített volt, végül a Whale győzött 3-2-re. Baker ötször lőtt kapura, és kapott egy kétperces büntetést is.

A Montreal három győzelemmel és három vereséggel áll, a következő hétvégén szabadnapos lesz. A Riveters kétszer nyert, ötször kapott ki, és a Toronto ellen folytatja a szezont.

NCAA

Az egyetemi ligában Seregély Míra és együttese is remek hétvégét zárt. A Maine kétszer is legyőzte a Boston Universityt, 3-0-ra és 3-2-re. A magyar csatár az első meccsen két gólpasszt adott, majd a másodikon eredményes volt emberhátrányban, és ekkor is kiosztott egy asszisztot.

A St. Thomas kétszer kikapott a St. Cloud State-től (3-2, 6-3). Odnoga Lotti összesen nyolc lövéssel próbálkozott és volt egy asszisztja.

seregelym

Fotó: Hockey East

Cimkék: , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum