500 forintba fognak kerülni a ligatévés meccsek

   

A sikeres ingyenes tesztidőszak után a november 1-jei két Erste Liga-találkozó közvetítéséért már fizetniük kell a nézőknek.

Erről a következő információk jelentek meg a magyar bázisú nemzetközi bajnokság hivatalos honlapján: ”Szeptember vége óta lehet nézni az Erste Liga valamennyi mérkőzését az új, egységes online platformon. Az Erste Liga TV gyorsan kedveltté vált a szurkolók körében, sokan kapcsolódtak be az élő közvetítésekbe. Köszönjük az eddigi széles körű érdeklődést és bizalmat! A tesztidőszak lezárult, de továbbra is dolgozunk az Erste Liga TV fejlesztésén. A kluboktól és a szurkolóktól érkezett tapasztalatokat összegeztük, és a továbbiakban is várjuk az észrevételeket, hogy az esetleges hibákat és hiányosságokat kijavítva még színvonalasabb közvetítéseket nyújthassunk. November elsejétől fizetőssé válik a felület használata, de az első időszakban kedvezményesen 500 forintért lehet megtekinteni egy-egy mérkőzést. Azok a találkozók továbbra sem lesznek elérhetőek a platformon, amelyeket az M4 Sport vagy az M4 Sport+ közvetít. Az Erste Liga applikációja is újra elérhető és letölthető, így a mobiltelefonos alkalmazáson keresztül is lehet követni a bajnokság legfrissebb híreit és eredményeit.”

Az Erste Ligában vasárnap MAC HKB?Titánok és DEAC?UTE mérkőzéseket rendeznek. A ligatévé honlapja ide kattintva érhető el. A mai mérkőzések ? UTE?MAC HKB és FTC-Telekom?DAB ? természetesen még ingyenesek.

ligatv

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum