Kóger Dániel még hónapokig nem edzhet jégen

   

A Hydro Fehérvár AV19 és a magyar válogatott volt csapatkapitányának a sérülése még nem jött rendbe, és egyelőre szerződése sincs.

Eltűnt a színről Kóger Dániel – jelezték blogunknak olvasóink, és nem tévedtek nagyot. A 30 éves csatár neve valóban nem bukkant fel a magyar ICEHL-csapat összeállításában a felkészülési mérkőzéseken, és a szerződéshosszabbításokról szóló hírekben sem esett szó róla, EP-adatlapján 2020/21-re vonatkozó információ nem szerepel. A jégkorongozó Fehérváron született, ott is nevelkedett, és salzburgi, valamint tengerentúli kitérőit leszámítva hazánkban nem is játszott máshol.

Hogy a közeljövőben hol fog, az egyelőre kérdéses. A játékos helyzetéről és állapotáról ugyanis a Hydro Fehérvár AV19 múlt heti szezonnyitó online fórumán Szélig Viktor és Gál Péter Pál klubelnök is beszélt. Előbbi elmondta, Kóger Dániel rehabilitációja halad, de még hónapokra van szüksége ahhoz, hogy újrakezdje az edzéseket. Gál Péter Pál azonban hozzátette: “Az orvosi stábbal, illetve a rehabilitációs szakemberekkel történt egyeztetések után úgy látjuk, hogy Dani ereje teljében 2021 januárjában lesz képes visszatérni a jégre. Beszélgettünk erről vele is, ő ezt az időpontot persze korábbra tenné, hiszen profi mentalitású játékos. A klub annak ellenére, hogy ilyen hosszú kihagyás vár rá, tett neki egy kétéves ajánlatot, amit ő többszöri módosítás után sem fogadott el. Kóger Dániel tehát ebben a pillanatban a saját döntése nyomán nem tagja a Fehérvár ICEHL-keretének.”

Kóger Dániel tavaly egyéves szerződést kapott a Fehérvártól, azok után, hogy az előző idényben szintén súlyos sérülést szenvedett, melynek következtében mindössze 21 mérkőzésen léphetett jégre, amelyeken 5+8 pontot szerzett. A legutóbbi idényben messzebbre jutott, hiszen 43 találkozón 6+14 egységet gyűjtött. A sérülés idén a nottinghami olimpiai selejtezőkön érte utol, az észtek elleni első találkozón történt a baj, ezt követően már nem játszott, a britekkel szembeni bravúros továbbjutást “civilben” szurkolta ki.

koger

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
október 27., kedd
EL 18:00 DABUTE 5-4 HVÉGE
EL 18:00 MACFTC 5-6 HVÉGE
október 29., csütörtök
KHL 17:30 SZPCSZ 
    • SPORT 2
október 30., péntek
EL 18:00 UTEMAC 2-1VÉGE
EL 18:30 FTCDAB 5-4VÉGE
ICEHL 19:15 AVSBRC TÖRÖLVE
    • DIGI SPORT 2
november 1., vasárnap
EXL 17:00 MISDUM 
ICEHL 17:30 LNZAVS TÖRÖLVE
EL 18:00 MACTIT 
EL 18:30 DEBUTE 
november 5., csütörtök
NŐI 16:30 HUNAUT 
VÁL 20:00 HUNPOL 
november 6., péntek
NŐI 16:30 HUNAUT 
november 7., szombat
VÁL 14:10 HUNPOL 
Partnerünk
Archívum