Szuper Levente MJSZ-elnök szeretne lenni

   

Ugyanakkor a Schiller-Vasas vezetését átadja egy egyelőre meg nem nevezett befektetői körnek.

Minderről az alábbi közleményt kaptuk, amelyet teljes terjedelmében publikálunk.

“Tisztelt Támogatóink, kedves Barátaink, Szurkolóink, Kollégák!

Köszönöm – a csapatnak, az edzőknek, a felszerelés-menedzsernek, a fizioterapeutának, az operatív vezetőnek, a technikai vezetőnek, a PR-os kollégának, az önkénteseinknek, a gyakornoki programban részt vett egyetemistáknak. A Schiller-Vasas HC elmúlt két éve nélkületek nem jöhetett volna létre, nem lett volna ennyire színes és élettel teli.

Köszönettel tartozom a lehetőségért, a bátorításért, a támogatásért, a tapsokért, a kritikákért, a megjegyzésekért, a velünk töltött minőségi időért, a debreceni süteményekért, az erdélyi vendéglátásért, a DVTK Jegesmedvék és a MAC partneri viszonyáért, a szűken vett támogatók mindennapi jelenlétéért, amivel segítettétek a munkámat.

Hitem szerint a mögöttünk hagyott kilenc évben felépített szakosztályi rendszer, amely a Schiller-Vasas HC elmúlt két évében csúcsosodott ki, a tao-műhelyek egyik mintapéldánya volt. Az elmúlt két szezonban a klub több tucat magyar jégkorongozónak biztosított lehetőséget az utánpótláskort elhagyván a felnőtt bajnokságban bizonyítani. Mindkét felnőtt évünkben adtunk játékost a nemzeti csapatnak, nagy boldogság volt számunkra, hogy piros-kék színekben játszhatott három alkalommal Bukor Rajmund a válogatottban, akinek a Jégcentrumban került korcsolya a lábára először. Nagyon szép történeteink születtek, amelyekre fátyolos tekintettel gondolunk. Nem mehetünk el amellett a tény mellett sem, hogy az edzői stáb megannyi tagja a korosztályos válogatottaknál kapott szerepet rendre, ezzel is bizonyítva, hogy kemény munka és fegyelmezett rend jellemzett bennünket. Bízom benne, szeretettel gondoltok Ti is az elmúlt két évre.

A pandémiás időszak különleges élethelyzetet teremtett, amelyből azt hiszem, sikerült a legjobbat kihozni és tovább biztosítani a műhelymunka minden feltételét, úgy, hogy köztudott, mi vagyunk az egyetlen csapat a ligában, amely folyamatosan fizeti a játékosait azóta is, hogy lezárultak a küzdelmek az idei szezonban.

A Schiller-Vasas HC vezetését május elsejével átadom egy befektetői körnek, amely támogatói csoportnak elsődleges és kimagasló célja, hogy továbbvigye azt a szisztematikus munkát, amit eddig képviseltünk, fejlessze és további sikereket hozzon a magyar jégkorongnak minden vertikumban.

Ezzel egy időben egy másik fontos döntést is meghoztam, aminek a lehetősége egy ideje párhuzamosan futott a klubhokival. Felmérve és tapasztalva az utóbbi években történteket, továbbá az előttünk tornyosuló feladatokat, úgy döntöttem, hogy sokak bátorítására elindulok a Magyar Jégkorong Szövetség elnöki posztjáért a májusi tisztújító közgyűlésen.

Teszem mindezt továbbra is a magyar jégkorong szolgálatáért, a nehézségek és a feladatok tudatában. A programomat minden tagszervezethez eljuttatom, amennyiben kérdésetek adódna, keressetek bizalommal.”

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
december 1., csütörtök
EL 18:30 DABSCC 7-9VÉGE
EL 18:30 FHABRA 1-4VÉGE
december 2., péntek
EL 18:00 UTEBRA 1-2VÉGE
EL 18:30 DEBSCC 2-3VÉGE
EL 18:30 FTCFHA 7-1VÉGE
EL 18:30 MISGYE 1-5VÉGE
ICEHL 19:15 AVSPIO 3-0VÉGE
december 3., szombat
SHL 15:15 BIFFRÖ 
    • SPORT 2
AL 19:00 SPCLHL 2-3VÉGE
AL 20:00 SZGETO INFO
AL 21:00 IKOFTC 4-2VÉGE
december 4., vasárnap
EL 14:05 UTEGYE 4-3VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:00 DABBRA 1-3VÉGE
ICEHL 17:30 AVSASI 3-0VÉGE
EL 18:00 MISSCC 3-2VÉGE
EL 18:30 DEBFHA 4-1VÉGE
AL 20:00 WRMDBF INFO
december 6., kedd
EL 18:30 FTCGYE 
Partnerünk
Archívum