Szuper Levente MJSZ-elnök szeretne lenni

   

Ugyanakkor a Schiller-Vasas vezetését átadja egy egyelőre meg nem nevezett befektetői körnek.

Minderről az alábbi közleményt kaptuk, amelyet teljes terjedelmében publikálunk.

“Tisztelt Támogatóink, kedves Barátaink, Szurkolóink, Kollégák!

Köszönöm ? a csapatnak, az edzőknek, a felszerelés-menedzsernek, a fizioterapeutának, az operatív vezetőnek, a technikai vezetőnek, a PR-os kollégának, az önkénteseinknek, a gyakornoki programban részt vett egyetemistáknak. A Schiller-Vasas HC elmúlt két éve nélkületek nem jöhetett volna létre, nem lett volna ennyire színes és élettel teli.

Köszönettel tartozom a lehetőségért, a bátorításért, a támogatásért, a tapsokért, a kritikákért, a megjegyzésekért, a velünk töltött minőségi időért, a debreceni süteményekért, az erdélyi vendéglátásért, a DVTK Jegesmedvék és a MAC partneri viszonyáért, a szűken vett támogatók mindennapi jelenlétéért, amivel segítettétek a munkámat.

Hitem szerint a mögöttünk hagyott kilenc évben felépített szakosztályi rendszer, amely a Schiller-Vasas HC elmúlt két évében csúcsosodott ki, a tao-műhelyek egyik mintapéldánya volt. Az elmúlt két szezonban a klub több tucat magyar jégkorongozónak biztosított lehetőséget az utánpótláskort elhagyván a felnőtt bajnokságban bizonyítani. Mindkét felnőtt évünkben adtunk játékost a nemzeti csapatnak, nagy boldogság volt számunkra, hogy piros-kék színekben játszhatott három alkalommal Bukor Rajmund a válogatottban, akinek a Jégcentrumban került korcsolya a lábára először. Nagyon szép történeteink születtek, amelyekre fátyolos tekintettel gondolunk. Nem mehetünk el amellett a tény mellett sem, hogy az edzői stáb megannyi tagja a korosztályos válogatottaknál kapott szerepet rendre, ezzel is bizonyítva, hogy kemény munka és fegyelmezett rend jellemzett bennünket. Bízom benne, szeretettel gondoltok Ti is az elmúlt két évre.

A pandémiás időszak különleges élethelyzetet teremtett, amelyből azt hiszem, sikerült a legjobbat kihozni és tovább biztosítani a műhelymunka minden feltételét, úgy, hogy köztudott, mi vagyunk az egyetlen csapat a ligában, amely folyamatosan fizeti a játékosait azóta is, hogy lezárultak a küzdelmek az idei szezonban.

A Schiller-Vasas HC vezetését május elsejével átadom egy befektetői körnek, amely támogatói csoportnak elsődleges és kimagasló célja, hogy továbbvigye azt a szisztematikus munkát, amit eddig képviseltünk, fejlessze és további sikereket hozzon a magyar jégkorongnak minden vertikumban.

Ezzel egy időben egy másik fontos döntést is meghoztam, aminek a lehetősége egy ideje párhuzamosan futott a klubhokival. Felmérve és tapasztalva az utóbbi években történteket, továbbá az előttünk tornyosuló feladatokat, úgy döntöttem, hogy sokak bátorítására elindulok a Magyar Jégkorong Szövetség elnöki posztjáért a májusi tisztújító közgyűlésen.

Teszem mindezt továbbra is a magyar jégkorong szolgálatáért, a nehézségek és a feladatok tudatában. A programomat minden tagszervezethez eljuttatom, amennyiben kérdésetek adódna, keressetek bizalommal.”

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
május 22., hétfő
VB 15:20 CANNOR 2-3 BVÉGE
VB 15:20 DENSWE 1-4VÉGE
  • SPORT 1
VB 19:20 AUTHUN 4-3 BVÉGE
  • SPORT 1
VB 19:20 KAZSLO 4-3VÉGE
május 23., kedd
VB 11:20 GERFRA 5-0VÉGE
  • SPORT 2
VB 11:20 SVKNOR 4-1VÉGE
VB 15:20 CANCZE 3-1VÉGE
VB 15:20 SWEUSA 3-4 HVÉGE
  • SPORT 2
VB 19:20 FINDEN 7-1VÉGE
  • SPORT 2
VB 19:20 SUILAT 3-4 HVÉGE
május 25., csütörtök
VB 15:20 SUIGER 1-3VÉGE
  • SPORT 2
VB 15:20 USACZE 3-0VÉGE
  • SPORT 1
VB 19:20 CANFIN 4-1VÉGE
  • SPORT 2
VB 19:20 SWELAT 1-3VÉGE
május 27., szombat
VB 13:20 CANLAT 4-2VÉGE
  • SPORT 2
VB 17:20 USAGER 3-4 HVÉGE
  • SPORT 2
május 28., vasárnap
VB 14:20 USALAT 3-4 HVÉGE
VB 19:20 CANGER 5-2VÉGE
  • SPORT 2
Partnerünk
Archívum