U18-ban és U16-ban is verte a Vasast az UTE

 

Az U21-es bajnokságban újabb csúcsrangadót nyert az Ifj. Ocskay Gábor JA a MAC ellen. Körképünk az utánpótlás-bajnokságokból.

U21-es bajnokság

Néhány napon belül kétszer is megmérkőzött egymással a tabella első két helyezettje az U21-es bajnokságban. Múlt hét szerdán a MAC Budapest látogatott az Ifj. Ocskay Gábor JA-hoz. A két csapat január 5-ei mérkőzésén utóbbi nyert hosszabbításban 2-1-re, és az eredmény pontosan ugyanez lett a következő alkalommal is, csak ezúttal szétlövésben nyertek a fehérváriak. A második harmad 28. percében Rétfalvi Kristóf emberhátrányos góljával szerzett vezetést a Volán, de az ellenfél az 50. percben Danalizi Vilmos Gergő találatával egyenlített. A meccs Nagy Ákos rávezetésével dőlt el. A kapusok mindkét oldalon kitettek magukért: a fehérvári Val Usnik 97,5, a MAC-os Farkas Roland 94,59 százalékkal védett.

A két együttes aztán vasárnap egyaránt magabiztos győzelmet aratott: az Ifj. Ocskay Gábor JA 9-1-re nyert a Győr ellen, míg a MAC 8-3-ra múlta felül a DHK-t. A DVTK Jegesmedvék és a Vasas mérkőzésén szorosabb eredmény született, habár az angyalföldiek a meccs felénél már 4-1-re vezettek, a vége 5-3 lett.

A bajnokság a DVTK és a Vasas újabb összecsapásával folytatódik csütörtökön. Eredmények, menetrend.

U18-as bajnokság

Az U18-as bajnokság felsőházában két mérkőzést játszottak az elmúlt héten. A Vasas csütörtökön az Ifj. Ocskay Gábor JA-t fogadta, és bár a harmadik harmadig tartotta a lépést ellenfelével, végül 4-2-re kikapott. A piros-kékek vasárnap sem jártak szerencsével az UTE-val szemben, pedig ezen az összecsapáson nem ők futottak az eredmény után, hiszen a 32. percben – bő egy perc alatt két gólt szerezve – már 2-0-ra vezettek. A lilák azonban még ebben a harmadban nemcsak szépíteni tudtak, de egy emberhátrányos góllal egyenlítettek is. Majd a szünet után átvették a vezetést, és bár a vendégeknek erre még volt válaszuk, az 57. percben először emberelőnyben, majd akcióból is kaptak gólt, így az UTE 5-3-ra nyert. A Vasas csütörtökön akár vissza is vághat nekik.

A 6–10. helyért a PHC 5-2-re nyert a Győr ellen, a 11–14. helyért a Dunaújváros 10-3-ra múlta felül a Szegedet, a KMH 7-1-re az OHA-t.

Eredmények, menetrend.

U16-os bajnokság

Az U16-os bajnokság középszakaszának I. csoportjában vasárnap az UTE fogadta a Vasast. Az első harmadban nem esett találat, a másodikban a lilák kétgólos előnyre tettek szert, majd az 51. percben tovább növelték azt. Ugyanebben a percben az angyalföldiek szépítettek, de az UTE nem sokkal később beállította a 4-1-es végeredményt. A két csapat szerdán újra megmérkőzik egymással.

Eredmények, menetrend.

U14-es bajnokság

Az U14-es bajnokság I. csoportjában az UTE csütörtökön és szombaton is jégre lépett. A Sportország ellen már az első harmad után 4-0-s előnyre tett szert, és bár a hazaiak a második harmadot megnyerték 3-2-re, a lilák végül 8-4-re győztek. A MAC B ellen még nagyobb arányú sikert arattak, 7-0-val vitték a három pontot.

Folytatás csütörtökön. Eredmények, menetrend.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk
Archívum