Egyre-másra jönnek a rangadók az utánpótlásban

 

U21-ben a Volán hosszabbításban verte a MAC-ot, U18-ban ugyanígy a MAC a Vasast, már szerdán újabb presztízscsaták jönnek. Körképünk.

U21-es bajnokság

Igazi rangadót játszott vasárnap az U21-es bajnokság első két helyezettje, az Ifj. Ocskay Gábor JA és a MAC Budapest. A Kisstadionban megrendezett mérkőzésen a 40. percig kellett várni az első gólra, ekkor Buda Gábor szerezte meg a vezetést a fővárosiaknak. A fehérváriak az 54. percben emberelőnyben egyenlítettek Tim Dolinar révén, az 1-1-es eredmény nem változott a rendes játékidőben, így jött a hosszabbítás. A mérkőzést a 63. percben Ambrus Csongor találata döntötte el, az Ifj. Ocskay Gábor JA nyert 2-1-re. Ebben nagy szerepe volt Horváth Dominik teljesítményének is, aki a kapujára érkező 50 lövésből 49-et megfogott.

A Győr és a DVTK vasárnap és kedden is megmérkőzött egymással. Mindkétszer miskolci siker született, az első meccsen 8-4-re, a másodikon 5-2-re nyertek a Jegesmedvék. Kedden a DHK is magabiztos, 7-4-es győzelmet aratott a Vasas ellen.

Folytatás szerdán. Eredmények, menetrend.

U18-as bajnokság

Az U18-as bajnokságban a múlt csütörtök hozott rangadót: az első helyezett MAC Budapest látogatott a második Vasashoz. A fővárosiak Szalmás Bence révén már az első percben vezetést szereztek, a 7.-ben pedig Csollák Márkó emberelőnyös góljával 2-0-ra vezettek. A Vasas a második harmad első percében szépített Matusek Gergely találatával, de alig három perccel később Fülöp Bence ismét kettőre növelte az előnyt. A 28. percben két gól is született: először Molnár Bálint talált be az angyalföldiek kapujába, majd Horácskó Márk a MAC-éba. A harmadik harmad a Vasasnak sikerült jobban, a szünet után Németh József Roland csökkentette egyre a hátrányt, öt perccel később Kiglics Adrián egyenlített. A 4-4-es eredmény a rendes játékidőben nem változott, a meccset a 62. percben Mayer Martin döntötte el a MAC javára.

Szombaton a listavezető MAC az UTE-hoz látogatott, ahonnan 4-0-s győzelemmel távozott.

A 6?10. helyért vasárnap a Győr szétlövéssel nyert 5-4-re az FTC ellen. A 11?14. helyért szombaton a KMH 10-2-re győzött a Szeged ellen, a Dunaújváros 6-4-re múlta felül az OHA-t.

Folytatás csütörtökön. Eredmények, menetrend.

U16-os bajnokság

Az U16-os bajnokság középszakaszában a 2020-as év első játéknapján sem hibázott a listavezető Ifj. Ocskay Gábor JA. A DHK jól tartotta magát az utolsó harmadig, kétszer is egyenlő volt az állás, de a fehérváriak végül 5-2-re nyertek.

Izgalmas mérkőzésen szerezte meg a három pontot a második helyen álló DVTK. A Vasas az első harmad után 2-0-ra vezetett, de a szünetet követően a miskolciak nemcsak egyenlítettek, a 30. percben előnybe is kerültek. A 44. percben megduplázták a fórjukat, csakhogy a találatukra még ugyanebben a percben válaszoltak az angyalföldiek, akik az 52. percben emberelőnyben egyenlítettek is. A DVTK az 59. percben vette vissza a vezetést, a 60.-ban üres kapus góllal állította be a 6-4-es végeredményt. Trozsák Ádám triplával, Rőczei Zsolt duplával vette ki a részét a sikerből.

A harmadik helyezett UTE is nyert vasárnap, bár a KMH vezetett ellene a meccs elején, ráadásul kétgólos hátrány után a második harmad végén emberhátrányban egyenlített. Az utolsó tíz percben azonban a lilák kétszer is betaláltak, ezzel 5-3-ra nyertek.

Az I. csoport küzdelmei vasárnap folytatódnak. Eredmények, menetrend.

U14-es bajnokság

Az U14-es bajnokság I. csoportjában a MAC megnyerte második mérkőzését is a középszakaszban, bár a Dunaújváros alaposan megnehezítette a dolgát. Az Acélbikák 2-1-re vezettek az első harmad után, és a másodikban a fővárosiak csak egyenlíteni tudtak. A harmadik harmad viszont az övék lett, végül 4-2-re nyertek.

A Dunaújváros egy nappal korábban a Sportországgal mérkőzött. Utóbbi a 19. percre már 4-0-s hátrányba került, és bár az 52. percben csak egy volt a két csapat között a különbség, az újvárosiak 7-5-ös győzelemmel megszerezték a három pontot.

Az UTE és az Ifj. Ocskay Gábor JA összecsapása is fordulatosra sikerült. A 8. percben a lilák szereztek vezetést, de tíz percbe sem telt, a fehérváriak fordítottak. A harmad végül 2-2-vel zárult, a második játékrész elején a Fehérvár visszavette a vezetést, a 28. percben pedig kettővel ment. Nem sokkal később szépített az UTE, de a szünet után már csak a vendégek voltak eredményesek, így az Ifj. Ocskay Gábor JA 5-3-ra nyert.

Folytatás csütörtökön. Eredmények, menetrend.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum