U18-ban elkapta a Vasas a fehérváriakat

 

Az Ifj. Ocskay Gábor JA ezzel együtt nemcsak ifiben, hanem U21-ben és U16-ban is az első helyen áll a tabellán. Heti körképünk.

U21-es bajnokság

Az elmúlt bő egy hétben nagyüzem volt az U21-es bajnokságban, hiszen a korosztály legjobbjai azóta már elkezdték a felkészülést a december 12-én kezdődő divízió 1/B csoportos korosztályos világbajnokságra.

A listavezető Ifj. Ocskay Gábor JA múlt szerdán és vasárnap is jégre lépett a hazai bajnokságban. A hétközi meccsen a Debrecenhez utazott a fehérvári csapat, a hazaiak az első harmadban vezetést szereztek, amit a 27. percig őriztek is, de a 36. percben már 2-1-es hátrányban voltak. A hajrában sikerült egyenlíteniük, de még mielőtt hosszabbításban torkollott volna a találkozó, az utolsó perc kezdetén Rétfalvi Kristóf találatával 3-2-re nyert a Fehérvár. Vasárnap könnyebb dolguk volt a jelenleg az utolsó helyen álló Győr ellen, 9-1-es győzelemmel hozták el a 3 pontot idegenből. A győriek sikerélménnyel vágtak neki a találkozónak, hiszen múlt hét szerdán úgy nyertek 3-2-re a Vasas ellen, hogy az angyalföldiek az utolsó harmad előtt még 2-1-re vezettek. A válogatott szünet előtti utolsó meccsen a Győr a DHK-t fogadta, a tabella harmadik helyén álló vendégek 11-2-es diadallal mehettek haza.

A második helyen álló MAC Budapest múlt kedden a DVTK Jegesmedvékhez látogatott. Az első harmad felénél a miskolciak szereztek vezetést, a vendégek azonban 5 perc alatt fordítottak. A hazaiak az utolsó percben betaláltak, így 2-2-ről folytatódott a második harmad, amelyet a MAC 2-0-val hozott, és ezzel be is állította a 4-2-es végeredményt. Vasárnap a Vasast fogadták, és 7-0-s győzelemmel szerezték meg a 3 pontot. Így az angyalföldieknek be kellett érniük az elmúlt egy hétben azzal, hogy pénteken 7-2-re nyertek a Debrecen ellen. A DHK-nak a vasárnapi meccs sem sikerült jobban, azon a DVTK bizonyult jobbnak 7-1 arányban.

Az A csoport alapszakaszának küzdelmei december 21-én folytatódnak.

A B csoportban az első helyen álló UTE az FTC elleni 8-1-es és a PHC elleni 7-0-s győzelmével növelte pontjai számát. A pesterzsébetiek a Dunaújvárostól is kikaptak 2-0-ra, míg az FTC-t a KMH 6-0-ra győzte le.

Eredmények, menetrend.

U18-as bajnokság

Az U18-as bajnokság felsőházában az elmúlt egy hétben két mérkőzést játszottak. Szerdán a második helyen álló MAC látogatott a DVTK-hoz. Az első harmad nem hozott találatot, a második elején viszont gyorsan kétgólos előnyre tett szert a miskolci csapat. A fővárosiak azonban még abban a játékrészben egyenlítettek, a hazaiak a harmadik harmad felénél vették vissza a vezetést. Ezt csak néhány másodpercig birtokolták, majd az 58. perc kezdetén a MAC került előnybe, de 12 másodperccel később már 4-4 állt az eredményjelzőn. A hosszabbítás nem hozott döntést, szétlövésben a MAC nyert 5-4-re.

Csütörtökön az első helyen álló Ifj. Ocskay Gábor JA a Vasast fogadta. A fehérváriak már az első harmadban hátrányba kerültek, míg a második harmad után 2-0-ra vezettek az angyalföldiek. A hazaiak a harmadik harmad elején szépítettek, de a Vasas az utolsó percekben kettőt lőtt, így 4-1-re nyert.

A bajnokság szombaton az Ifj. Ocskay Gábor JA és a MAC Budapest rangadójával folytatódik.

A 6?10. helyért a Győr és az FTC továbbra is pont nélkül áll, előbbi a PHC-től kapott ki 5-3-ra, a Fradi 3-2-re maradt alul a DHK-val szemben.

A 11?14. helyért a Dunaújvárosi Acélbikák elszenvedték az első vereségüket, miután 3-2-re kikaptak a KMH-tól. Az OHA 7-2-re nyert a Szeged ellen.

Eredmények, menetrend.

U16-os bajnokság

Az Ifj. Ocskay Gábor JA a KMH elleni 8-1-es és a Vasas elleni 11-4-es magabiztos sikerrel őrzi első helyét az I. csoportban. Mögötte a DVTK is hibátlan a középszakaszban, a miskolciak az elmúlt egy hétben először a DHK ellen nyertek 6-3-ra, majd az UTE-t győzték le 4-2-re. A harmadik helyen álló lilák ezt megelőzően a Vasas ellen nyertek 4-2-re.

Folytatás vasárnap. Eredmények, menetrend.

U14-es bajnokság

Az U14-es bajnokság A csoportjában csütörtökön a listavezető MAC simán nyert 10-0-ra a MAC B ellen, de kedden sem izzadt meg különösebben a Vasassal szemben: az angyalföldiek otthonából 12-2-es diadallal távozott.

A második helyen álló Sportország csütörtökön 8-3-ra múlta felül a harmadik UTE-t, míg ugyanezen a napon az Ifj. Ocskay Gábor JA 12-4-re győzött az FTC ellen.

Az alapszakasz következő, utolsó előtti fordulóját szombaton rendezik.

Eredmények, menetrend.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum